Tradono Market @ Israels Plads

21 aug 2016 kl. 10:00 - 16:00

Israels Plads, Linnésgade 17, 1361 København K

TRADONO MARKET
Tag din veninde under armen og kig forbi til secondhand shopping med live musik i baggrunden i sommersolen på Israels Plads.
// SØNDAG 21.AUGUST KL.10-16 // ISRAELS PLADS

#TRADONOMARKET er et moderne og gratis loppemarked med kun det bedste secondhand kvindetøj, sko og accessories. Markedet består af hele 75 stader, som er nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, vores brugere på Tradono m.fl. Markedet har tidligere været afholdt under navnet Copenhagen Secondhand Bazar.

VIL DU VÆRE STADEHOLDER?
Har du alt for meget lækkert tøj liggende derhjemme, som du ønsker at veksle til kontanter? Du kan komme i betragtning til en stand ved at lægge nogle af dine ting til salg på Tradono, herefter skrive til event@tradono.dk og fortæl os om din stil, og hvad du vil medbringe på #TRADONOMARKET.

Er dit udvalg godt og passer ind på markedet, tilbyder vi dig en af de eftertragtede stader. En stade koster 399 kr. inklusiv bord og en stol. Du må gerne medbringe op til 2 tøjstativer og må gerne dele staden med en veninde.

Sidste gang kiggede mere end 7.000 skønne købelystne kvinder forbi, og stadeholderne solgte i gennemsnit for 4.200 kr.

SKAL VI SÆLGE DIT TØJ FOR DIG?
Tradono Store er en fast del af markedet. Køber du en billet for 399 kr. i Tradono Store, pakker det tøj du ikke bruger længere og laver en prisliste kommer vi hjem til dig og henter. Vi tager det med på markedet, udstiller og sælger. Bliver der tøj tilbage returnerer vi det til dig. 14 dage efter udbetaler vi fortjenesten minus 15% i kommision for arbejdet. Det kan være lig 4.200-399-630 = 3.171 kr. til dig uden at du skal gøre noget.

Stade

Salg lukket

Sælg tøjet for mig (koster 399 kr. for staden + 15% kommision)

Salg lukket