spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Trækfuglene - familiekoncert m. BonNoir Trio

Afholdt event

Trækfuglene - familiekoncert m. BonNoir Trio

Fra DKK 58,00

Sted

Dato

03 jul 2022 kl. 14:00 - 15:00

Beskrivelse


Trækfuglene forbinder Norden og Afrika. Trioen tager publikum med på den lange flyvetur til Vestafrika på stærke vinger. Her møder de jægeren, som må lave sit våben om til et musikinstrument og fremover forvandle al smerte til glæde.
BonNoir Trio henter inspiration i traditionel musik fra Vestafrika, Blues og Jazz. Musikken er åben, groovy og lyrisk musik, med masser af plads til improvisation og øjeblikkets magi.

Katrine Suwalski er jazzsaxofonist, leder af orkestret Another World, co leader Rhythm & Wind. Hun har udgivet syv CD er i eget navn, heriblandt børne CD ’en Trommetroldens Sange. Hendes musik er nu også ved at blive anerkendt i Afrika, hvor hun har turneret flere gange.

Simon Winse kommer fra Burkina Faso men bor i Paris, hvor han leder sin egen gruppe Dangada. Han spiller på det traditionelle strengeinstrument N’goni (i kora familien) og på bambusfløjte, Flute Peule. Han har udsendt en CD Dangada. Spiller desuden teater i hele verden med skuespilleren Etienne Minoungou.
Ayi Solomon er opvokset i Ghana, men har boet i Danmark i de sidste 30 år, hvor han har etableret sig som en af de traveleste jazz og world musikere herhjemme.
Han kendes fra samarbejde med Palle Mikkelborg, New Jungle Orchestra og mange andre.

Line-up:

Simon Winsé (BF/FR): Peule, N*Goni og LÁrc a Bouche, Vokal
Katrine Suwalski (DK): Saxofon, Fløjte, Vokal
Ayi Solomon (GH/DK): Percussion, Vokal

Lokation

Blågården Bibliotek & Støberiet Blågården Bibliotek & Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .