Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Træn din intuition - Bliv tvivlen kvit, når du skal træffe beslutninger

Afholdt event

Træn din intuition - Bliv tvivlen kvit, når du skal træffe beslutninger

Fra DKK 449,00

Beskrivelse

Du finder ikke svaret ved at tænke dig om

Men ved at være stille og lytte!

Hvordan lytter vi så?

Og hvad lytter vi til?

I denne online workshop med Nana Askov lærer du om de fire intelligenser i dig. Dem, du har med dig, når du skal træffe beslutninger. Vi skal arbejde med resonans og synkronisitet. Tvivl tærer på energi og kræfter. Men når du er i en tilstand af ro, der fra, hvor du kan lytte, bliver du handlekraftig og modig. 

På denne søndags online-workshop vil du få konkrete øvelser, hvor du får erfaring i at skelne mellem de stemmer, der taler til dig.

Workshoppen foregår online, så du kan tage den fra din sofa

Medbring et tæppe, en god kop kaffe eller the og en pen og notesbog.

Nana Askov er ekspert i The Heros Journey, forfatter og arbejder med intuition. Hun har blandt andet udgivet kortdækket Living Questions, som netop støtter dig i at lytte mere til din intuition. 

Kortdækket kan købes her: Arrangør

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .