★ TRAILER TRASH [DK] M.A.S.K [DK] @ HIGH VOLTAGE ★

Axeltorv 3, Kld, 1609 København V
11 mar 2022 kl. 19:00 - 22:00
Super arrangør
Billetter DKK 80,00
Billetter DKK 80,00

★ TRAILER TRASH [DK] M.A.S.K [DK] ★ 11. MARTS @ HIGH VOLTAGE ★

NY DATO

TRAILER TRASH består af fire garvede fyre og er et rockband i ordets reneste forstand. De elsker interaktionen og energien imellem band og publikum og med en autentisk og ærlig fremtræden på scenen, brænder de altid igennem, uanset venue. Inspirationerne er AC/DC og Airbourne, hvor nerven i musikken er ærlig, ægte er rå.

M.A.S.K er et moderne hard rock band som har eksisteret i lidt over 3 år. På den tid har de udgivet deres debut EP og arbejder derudover på en masse nyt materiale. Bandet lader sig inspirere af mange forskellige genre og skaber derigennem deres egen unikke lyd, som rammer det helt rigtige sted - med fængende melodier og vilde vokaler.

Når de spiller live er der altid gang i den og de formår at skabe god stemning blandt publikum. Når M.A.S.K indtager scenen er det bare om at være klar og give den max gas!

Vi snes og spred ordet! ⚡️

ENTRÉ 80,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE KL. 19:00 ✩ VEJL. KONCERTSTART KL. 20:00 ✩ NATKLUB FRA 22:00 TIL 4:00+ ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Profile picture
HIGH VOLTAGE

★ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er danmarks ubestridt største, sejeste og flotteste rock klub, af international topkvalitet, beliggende i hjertet af København. Der er livekoncerter med rock- og metal bands fra ind- og udland hver fredag og lørdag og på udvalgte hverdage. Hver weekend er der efter koncerterne full on rock 'n' roll og metal natklub.

★ ÅBNINGTIDER ★


FRE-LØR: 19:00-04:00+

Døre: 19:00
Vejl. Koncertstart: 20:00
Natklub: 22:00-04:00+

★KONTAKT ★

666@highvoltagecph.dk

★ GLEMTE TING ★


Kan afhentes i garderoben i vores normale åbningstid.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke