Trainman Blues

07 apr 2018 kl. 21:00 - 23:00

Gyngen, Mejlgade 53, 8000 Aarhus


Så er det atter tid for Aarhus Bluesforening at prøve noget nyt, denne gang får vi besøg af et nyt fantastisk band fra København.

Trainman Blues blev dannet på initiativ af den alsidige sanger, sangskriver, pianist, producer og guitarist Richard Farrell og bassisten, produceren og sangskriveren Laust Nielsen. Sammen har de skrevet, produceret og indspillet sange gennem de seneste otte måneders tid.

Mon ikke vi er så heldige at de har deres debut cd med til Aarhus. (der er Relaseparty på Mojo d. 15 marts 2018)

Entre 80kr.(50 kr. for medlemmer)
(Bemærk at der er åbent på gyngen fra kl. 18, så kom endelig i god tid og hyg med os)

Mere om Trainman Blues

Trainman Blues er et nyt bluesband, der har base i København. Orkesteret, der består af fire garvede musikere, har en helt unik lyd. Den er herligt skramlet, men dog med mange forfinede lag.

Bandet består af:
Richard Farrell har været musiker i mange år og har spillet adskillige steder på kloden. Han stammer fra Dublin i Irland, er frontfigur i Trainman Blues og har fundet sin musikalske identitet i bluesmusikken. Han ånder, drømmer om og synger ”the blues,” der virkelig er gået ham i blodet. Richard Farrell og hans band favner vidt lydmæssigt, og Richard Farrell synger fra hjertet med pondus og spiller ”finger style” på sin halvakustiske guitar.

Guitaristen Ronni Boysen er en velkendt og yderst respekteret musiker, der altid er en sand fornøjelse at opleve på en scene. Ronni Boysen har spillet med flere af de største internationale bluesnavne. For eksempel er han fast guitarist for legendariske blueskunstnere som Mud Morganfield (søn af selveste Muddy Waters), James Harman og Lazy Lester, når de turnerer i Europa.

I 2013 blev Ronni Boysen kåret som Årets Danske Blues Navn, og han har også spillet med stort set alle prominente danske bluesfolk, så som Peter Nande, Copenhagen Slim og Big Creek Slim. Desuden kan han blandt andet høres med svenske Kokomo Kings.

På trommer finder man Thomas Crawfurd, der har sine musikalske rødder i jazz- og bluesmusikken. I blues-sammenhæng er han nok mest kendt for sit mangeårige medlemskab af The Fried Okra Band. Desuden har han spillet med internationalt kendte bluesfolk som Jimmy Burns og Gene Taylor med flere.

Hans roots-blues stil, lydhørhed og fortolkningsevne er en fornem kombination, som kun få trommeslagere mestrer, og er en vital del af den live-lyd, Trainman Blues står for.

Sidst, men ikke mindst er der bassisten Laust “Krudtmejer” Nielsen. Laust Nielsen har backet masser af danske og udenlandske blueskunstnere gennem flere år. Danske navne, han har spillet med, tæller blandt andre Kenn Lending Blues Band, og udenlandske ditto omfatter bluesstjerner som John Primer, Gene Taylor og Jimmy Burns.

Laust Nielsens inspirationskilder tæller for eksempel gamle country blues-kunstnere som Big Bill Broonzy, Leadbelly og Missippippi hill country blues-folk som R.L. Burnside.

Der er således lagt op til en spændende aften i bluesmusikkens tegn med unikke Trainman Blues.

Lyt her:
https://www.youtube.com/watch?v=2MFwT1d7Rlc

Billet

Salg lukket