Trancekursus

26 maj 2018 kl. 10:00 - 27 maj 2018 kl. 17:00

Højgård Ferie, Bjerregårdsvej 2, 4800 Nykøbing Falster

Dette kursus er for dig som kunne tænke sig at prøve at arbejde med trancen indenfor medieskabet. Trance betyder, at man går ind i en ændret bevidsthedstilstand, således at den åndelige verden kan arbejde mere direkte igennem mediet/healeren.

Dette er et trancekursus fra bunden af, så du i trygge omgivelser, får et godt indblik i denne fantastisk måde at arbejde med den åndelige verden på. Du har lidt eller nogen erfaring indenfor medieskabet eller spirituel healing, og du er nysgerrig på at prøve at arbejde med trancen. Du skal have lyst til at fordybe dig i trancen inenfor såvel medieskab som i healing. I denne weekend kommer du udelukkende til at arbejde med tranceøvelser som overskygning, speak/tale, let trance, dyb trance samt en del teoretiske forklaringer på, hvad der sker under en trance tilstand.

Derudover vil du gennem weekenden komme til at prøve at sidde i tranceudviklingscirkel gennem de forskellige øvelser.

Anders Åkesson har igennem de sidste 20 år arbejdet som medie og healer. Derudover har Anders holdt kurser og lavet seancer i rundt om i verden.

Igennem de sidste 10 år har Anders arbejdet med,- og fordybet sig i trance og fysiske medieskab samt kirurgisk healing.

Forplejning: The/kaffe, sødt, salt og frugt. Der vil være mulighed for at tilkøbe overnatning og måltider.

Pris: 1.995 kr. incl. moms som betales med 500 kr depositum og 1495 kr restbeløb, som skal være betalt inden fremmøde. Betaling mistes ved udeblivelse eller afbud fra din side, da workshoppen er afhængig af et vist antal deltagere, for at blive gennemført.

Depositum

Salg lukket

Restbetaling

Salg lukket