eventet sluttede

Transfer Deadline Day

DKK 199,00

Sted

Dato

31 jan 2022 kl. 19:00 - 01 feb 2022 kl. 00:00

Beskrivelse

Velkommen til Kvart I Bolds store Transfer Deadline Day event.
Arrangementet vil finde sted i det spritnye hovedkvarter for FCKs officielle partner Les Deux.
Eventet er fra 19:00 til 00:00, hvor vi aftenen igennem får besøg af gæster, afholder debatter og, vigtigst af alt, har fingeren på pulsen i de hektiske sidste timer af transfervinduet.
Prisen er 199,-. Dette inkluderer adgang til arrangementet, to drikkevarer, en luksusburger samt kaffe.
Som FCK-fan må man bare ikke gå glip af det her.

Der serveres mad fra 19:00 - 19:30.

*** Hvis arrangementet aflyses pga. Coronarestriktioner, er der naturligvis fuld refundering ***
*** Du kræves at fremvise gyldigt coronapas ved ankomst til eventet ***

Arrangør

Lokation

Les Deux HQ Les Deux HQ, Raffinaderivej 10, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .