Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Transfer Deadline Show

eventet sluttede

Transfer Deadline Show

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

31 aug 2022 kl. 18:30 - 01 sep 2022 kl. 00:00

Beskrivelse

Kom helt tæt på FCKs sidste timer i denne sommers transfervindue. Kvart i bold inviterer til Transfer Deadline Show, hvor vi sammen med masser af gæster og eksperter følger de sidste spillerkøb og -salg helt tæt.

Det foregår på Old Irish på Frederiksberg d. 31/8 fra klokken 18.30 til 24. Der er gratis øl i en time fra klokken 19 og live musik i løbet af aftenen.

Medlemmer af Kvart i bold får 50 kroners rabat og kan købe billetter til 100 kroner stykket + gebyr. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du støtte Kvart i bold og melde dig ind her (det koster fra 35 kroner om måneden) og opnå rabatten på 50 kroner til Transfer Deadline Show: https://kvartibold.memberful.com/join


Når du har meldt dig ind får du tilsendt en rabatkode.

Progrm for aftenen:


Lokation

Old Irish Pub Old Irish Pub, Smallegade 2b, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .