spring til hovedindhold

TRANSFORMATION POWER EVENT

TRANSFORMATION POWER EVENT

Fra DKK 850,00

Beskrivelse

TRANSFORMATION POWER EVENT

Kreativ læring i praksis for ledere og organisationer

TRANSFORMATION POWER EVENT er en invitation til at opleve The Art of Transformations (TAoT) performative rum og kreative metoder. 


Dine værter er


Sussie Lindemose Lindstrøm, Head of Human Resources. Sussie har 20 års erfaring i HR indenfor bl.a rekruttering, HR Consultant, HR Business Partner med roller i Marsk og Ørsted.
Nuværende stilling: Head of HR Maersk Supply Services.


Lotte Arnsbjerg, udøvende kunstner, kunstnerisk leder af TAoT, egen virksomhed med specifikt fokus på det hele menneske i enhver rolle - i livet som professionen, personlig udvikling & performance kompetence for ledere og teams. Lotte har 28 års erfaring med performance træning for ledere og virksomheder. Se uddrag af Lottes referencer her.

Udover dine værter vil du opleve indslag udført af kunstnere og fagprofessionelle tilknyttet The Art of Transformation.


Tilmelder du dig TRANSFORMATION POWER EVENT går du hjem med en stor portion ny inspiration, konkrete kreative redskaber til opgaver indenfor forberedelse, live præsentation, kontakt baseret kommunikation (også på distance), styrkelse af dit team og ikke mindst - her og nu guidelines til dit eget unikke lederskab. 

TRANSFORMATION POWER EVENT er målrettet ledere og organisationer.

Tid: 29.11.22 | 17-21
Sted: Teater Batida | Rentemestervej 25A, 2400 København NV Pris: 850 kr | Billetter købes via. Billetto


Aftenens program


1) Velkommen til TAoT rummet

2) Introduktion til Metode

3) Træning og Feedback

4) Intermezzo & Pause

5) Præsentationer til musik

6) Performance og dialog

7) Forbindelser og netværk

Udtalelser


“Lotte Arnsbjerg / Trueformance arrangerede det måske mest specielle og rørende netværksmøde, som jeg har prøvet. Gennem en nøje udvalgt location på Teaterøen og indspil fra forskellige kunstnere opnåede vi en stemning, hvor deltagerne åbnede sig for hinanden, og vi oplevede at være en del af en større helhed. Det var meget inspirerende at være en del af, og det bragte os tættere sammen som netværk. Kunstnernes oplæg og performance var i sig selv en stor oplevelse, der gav stof til eftertanke.” - Mikkel Havelund, Danmarks Naturfredningsforening

”Når Lotte står bag et event er der sikkerhed for, at alle sanser bliver stimuleret – og at publikum tvinges til at tage stilling. Ikke blot til indholdet, men også til sig selv, og dermed bidrager Lotte til udvikling og øget selvindsigt, som er vigtig for ethvert menneske – ikke mindst, hvis du er leder.” - Lars Sander Matjeka, Leadership, Public Speaker, Strategic Advisor


“Lotte kan med sin menneskelige og kunstneriske tilgang skabe rum og stemninger, hvor man åbner sig - både i forhold til egen situation, men også i forhold til de relationer man indgår i. Jeg har på nærmeste hold oplevet det på Teaterøen, hvor der var "open-mic" akkompagneret at New York komponisten Carman More. Der kom overraskende nyt frem - både underholdende og overraskende, og også følsomt og ærligt. Dette er ikke bare et nyt værktøj i den overfyldte ledelseskasse. Det kan blive et stærkt perspektiv, som ikke kræver mere tid, men kan føre til dybere og mere effektfuld udlevelse af lederskabet.” - Heine Knudsen, Leadership, Business development, Sustainability


“Jeg har oplevet et event arrangeret af Lotte Arnsbjerg for vores fælles VL-gruppe. Eventet udspandt sig i utraditionelle omgivelser fyldt med varm og hjertelig stemning. Scenen blev sat af Lotte selv og komponist Carman Moore. På forunderlig vis fik de to gode mennesker lokket os alle til at lytte til og genfortælle hinanden historier akkompagneret af Carman Moore. Et anderledes stærkt og alligevel professionelt set-up for selverkendelse, ledelsesudvikling og refleksion i en meget anerkendende og tillidsfuld atmosfære. Absolut værd at besøge.” - Birgitte Rav Degenkolv, Hospitalsdirektør, Amager og Hvidovre HospitalFoto: Martin Ladegaard

Vi glæder os til at se dig

Lokation

Teater Batida, Rentemestervej 25A, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på