Transformer dig selv

eventet sluttede

Transformer dig selv

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

18 maj 2018 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse


Lykke Emilie Postborg er tilbage med en intens transformations aften. ❤! Lykke melder sin ankomst i maj 2018. OBS : få pladser.

Transformer dig selv!

Slip det som ikke tjener dig.

Har du noget som du gerne vil lave om på?

En overbevisning eller et mønster som udspiller sig igen og igen for dig.

Eller er der noget som du ikke er tilfreds med i forhold til hvordan du har det?

Det her er et arrangement, hvor du får bearbejdet det, slipper det og transformerer dig til den du virkelig er.

mangler du simpelthen et skub i forhold til at træde rigtig ind i din rette kraft?

Ja jeg ved godt det kan lyde lidt voldsomt for nogen, men hvis der skal gøres noget ved det, er du nødt til at handle – ingen anden end dig kan gøre det.

Det foregår sådan at jeg udvælger 4-5 personer, som får mulighed for at give slip og vælge et nemmere liv. Det vil sige de kommer op og stå foran de andre mens vi sammen får dig igennem det som du har brug for. Ikke alle kommer op.

Men fordi det er en aften med knald på….skal du være opmærksom på, at der vil blive lukket op for ”posen” under den halvanden time – og det vil måske være nødvendigt for dig at booke en session hos mig bagefter – enten om søndagen eller over skype eller telefon – for at afslutte det som er kommet op. Det er ikke sikkert, men du skal blot være opmærksom på, at det er en aften, hvor der arbejdes intenst for at tage skridtet ud af det, som ikke længere tjener dig.

Husk evt varme strømper da sko ikke er tilladt på loftet.

Der er plads til 15 personer i alt.

Prisen er 150 kr. Plus gebyr

Dato: d. 18 maj 2018 kl. 19-20.30

Mange hilsner Lykke.

Lokation

Hasle rådhus loftet Hasle rådhus loftet , Storegade 64 , 3790 Hasle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .