Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Transkvinde og performer Moeisha Ali Aden // Roskilde Festival Højskole

eventet sluttede

Transkvinde og performer Moeisha Ali Aden // Roskilde Festival Højskole

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

18 sep 2019 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Mød transkvinde Moeisha Ali Aden til en performativ talk på Roskilde Festival Højskole

Moeisha Ali Aden sprang ud som transkvinde med Roskilde Festival som en af de arenaer, hvor transformationen fandt sted. Få hendes historie tilsat musik, kostumer og dans. 

Moiesha er transkønnet, muslim og flygtning fra Somalia. En minoritet på flere parametre, og samtidig aktivist så er hun en erfaren Roskilde Festival deltager. Hun har været på festival både som mand og kvinde, og fortæller sin historie på Roskilde Festival Højskole. 

Roskilde Festival sætter frem mod markeringen af festival nummer 50 næste år fokus på tidens aktivisme. I sommer optrådte Moeisha med sin historie, som du kan læse om her. Her genopfører hun historien og berører i sin talk spørgsmål som, hvordan man skaber en identitet, når man er transkvinde, flygtning, sort og muslim? Hvilke kampe skal man tage, og hvornår man skal råbe op?

Roskilde Festival Højskole byder på kaffe og kage til arrangementet, der foregår i de flotte nyåbnede lokaler på Musicon – Roskildes kreative bydel.

Lokation

Basgangen 20, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .