Transport League [S] ★ Album Release Party ★ High Voltage

24 aug 2019 kl. 21:00 - 23:59

Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

★ TRANSPORT LEAGUE [S] ★ ALBUM RELEASE PARTY ★ SUPPORT: BLACK SWAMP WATER [DK] ★ 24. AUGUST @ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage lægger hus og scene til de seje svenskere Transport Leagues album release party. Festen vil starte med 1 times FRI og GRATIS fadøl!

Transport League fra Sverige er et godt eksempel på beslutsomhed og udholdenhed. Som kritikernes favør er de blevet rost til himlen. Som et jordbundsbånd har de altid været i overensstemmelse med tiderne og tæt på deres fans, mens deres rytmiske, kraftfulde og stilistisk forskelligt tungmetal har efterladt et imponerende mærke på den internationale hard'n'heavy scene.I 1994 satte det svenske band et standpunkt på den svenske rock scene med debutalbumet "Stallion Showcase" og banede vejen for en af ​​de mest solide karrierer på den europæiske metalscene. To og et halvt årtier og halvt dusin albums senere er kollektivet tilbage med et nyt album, men den samme boogie. Transport League har åbnet Pandoras metalboks med intensitet, Boogie og hurtige riffs!

Transport League, har signet med danske Mighty Music, og vil udgive deres nye album, "A Million Volt Scream", senere i år.

Supporten denne aften er danske Black Swamp Water.

Vi glæder os helt vildt, vi snes og spred ordet!

ENTRÉ 125,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ✩ DØRE 21:00 ✩ KONCERT 22:00 ✩ FRI FADØL ML. 21:00-22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18+