spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Travel Insights: CSR i rejsebranchen

Afholdt event

Travel Insights: CSR i rejsebranchen

Fra DKK 495,00

Sted

Dato

18 okt 2019 kl. 13:30 - 16:00

Beskrivelse

Om Travel Insights

Atlantic Link lancerer Travel Insights, som er en række events, der stiller skarpt på nogle af rejsebranchens store udfordringer. Første gang sætter vi fokus på klimamål og krav om bæredygtighed i rejsebranchen. Det finder sted den 18. oktober i forbindelse med Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen.


CSR i rejsebranchen

Når den svenske teenager Greta Thunberg nægter at flyve til USA, hvordan påvirker det så rejsebranchen? I debatten om klima og bæredygtighed står rejsebranchen ofte for skud som en af de store klimasyndere. Men hvordan kan vi selv være med til vende fortællingen og bidrage til løsningen af de globale klimaudfordringer? Vært på TV2 News Miriam Zesler styrer slagets gang, når et skarpt panel diskuterer CSR i rejsebranchen.

Med Travel Insights sætter vi fokus på ny viden, strategisk tænkning og kloge investeringer for dig, der er beslutningstager i rejsebranchen.


Det får du på Travel Insights event om CSR i rejsebranchen

  • To timers oplæg og skarp debat under kyndig ledelse af vært på TV2 News og Presselogen Miriam Zesler med fokus på CSR i rejsebranchen
  • Inspiration og håndgribelige råd til at arbejde med CSR
  • Hvad der er de gode fortællinger fra rejsebranchen om klima, bæredygtighed og social ansvarlighed
  • Svar på hvorfor bæredygtighed ikke bare er filantropi - men også god business
  • Viden om, hvordan vi kan hjælpe forbrugerne med at træffe de rigtige bæredygtige valg
  • Der vil efterfølgende være eksklusiv adgang til pre-opening af Rejsemessen for Kvalitetsrejser, hvor der vil være rig mulighed for at netværke med kollegaer fra branchen. 

Program

13.30 Ankomst, registrering og forfriskning

14.00 Velkomst ved arrangør Karin Gert Nielsen og moderator Miriam Zesler

14.10 Oplæg ved Flemming Møldrup, livsstilsekspert, bæredygtighedsaktivist og partner i MäRK om Greta-effekten, flyskam og hvorfor virksomheder skal tage et klima-ansvar

14.30 Oplæg ved Tania Ellis, The Social Business Company. Hør hendes råd til virksomhedsledere: Hvad kan du konkret gøre for at gøre din virksomhed grønnere. 

14.50 Mille Marcussen fra Epinion præsenterer ny analyse af, hvad bæredygtighed betyder for danskerne, når vi vælger destination og transportmiddel

15.10 Debat om CSR i rejsebranchen og Q&A med vores skarpe panel

16.00 Eksklusiv adgang til Ambassadors Lounge og pre-opening af Rejsemessen for kvalitetsrejser i Øksnehallen

Efter Travel Insights vil der være rig mulighed for at netværke med kolleger fra branchen i Ambassadors Lounge. Her vil der blive serveret en lækker buffet samt drikkevarer og du vil desuden have eksklusiv adgang til pre-opening af Rejsemessen for kvalitetsrejser i Øksnehallen.

Tilmelding

Eventet koster 495,- ekskl. moms. Det er ikke nødvendigt at indtaste kode for at købe billetter.

Find vej

Adresse: CPH Conference, Tietgensgade 65, 1704 København V

Offentlig transport
CPH Conference ligger i centrum af København få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård, hvor du kan komme til med både bus, tog og metro.

Hvis du kommer i bil
Vi opfodrer til, at I lader bilen stå, men DGI-byens parkeringshus ligger centralt placeret ved Hovedbanegården med indkørsel fra Ingerslevsgade, 1704 København V og råder over 192 parkeringspladser. Du kan også parkere udendørs på Den Grå Plads.

Travel Insights er arrangeret af Atlantic Link i samarbejde med partnere Vagabond og MCH.

Lokation

CPH Conference Tietgensgade 65, 1704 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .