Travel Insights: CSR i rejsebranchen

18 okt 2019 kl. 13:30 - 16:00

Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København

Om Travel Insights

Atlantic Link lancerer Travel Insights, som er en række events, der stiller skarpt på nogle af rejsebranchens store udfordringer. Første gang sætter vi fokus på klimamål og krav om bæredygtighed i rejsebranchen. Det finder sted den 18. oktober i forbindelse med Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen.


CSR i rejsebranchen

Når den svenske teenager Greta Thunberg nægter at flyve til USA, hvordan påvirker det så rejsebranchen? I debatten om klima og bæredygtighed står rejsebranchen ofte for skud som en af de store klimasyndere. Men hvordan kan vi selv være med til vende fortællingen og bidrage til løsningen af de globale klimaudfordringer? Vært på TV2 News Miriam Zesler styrer slagets gang, når et skarpt panel diskuterer CSR i rejsebranchen.

Med Travel Insights sætter vi fokus på ny viden, strategisk tænkning og kloge investeringer for dig, der er beslutningstager i rejsebranchen.


Det får du på Travel Insights event om CSR i rejsebranchen

  • To timers oplæg og skarp debat under kyndig ledelse af vært på TV2 News og Presselogen Miriam Zesler med fokus på CSR i rejsebranchen
  • Inspiration og håndgribelige råd til at arbejde med CSR
  • Hvad der er de gode fortællinger fra rejsebranchen om klima, bæredygtighed og social ansvarlighed
  • Svar på hvorfor bæredygtighed ikke bare er filantropi - men også god business
  • Viden om, hvordan vi kan hjælpe forbrugerne med at træffe de rigtige bæredygtige valg

Mød blandt andre livsstilsekspert fra ‘Kender du typen’ Flemming Møldrup og social business-ekspert og prisbelønnet forfatter Tania Ellis. Endeligt program offentliggøres op til eventet.

Der vil efterfølgende være eksklusiv adgang til pre-opening af Rejsemessen for Kvalitetsrejser, hvor der vil være rig mulighed for at netværke med kollegaer fra branchen.

Program

14.00 Velkomst ved arrangør Karin Gert Nielsen og moderator Miriam Zesler

14.05 Livsstilsekspert Flemming Møldrup, bæredygtighedsaktivist og partner i MäRK om Greta-effekten, flyskam og hvorfor virksomheder skal tage et klima-ansvar

14.25 Hvad kan du konkret gøre for at gøre din virksomhed grønnere. Hør Tania Ellis’ råd til virksomhedsledere

14.45 Vi taler meget om det, men hvad betyder det reelt? Mille Marcussen fra Epinion præsenterer ny analyse af, hvad bæredygtighed betyder for danskerne, når vi vælger destination og transportmiddel

15.05 Debat og Q&A med vores skarpe panel:

I debatten om klima og bæredygtighed står rejsebranchen ofte for skud som en af de store klimasyndere. Men hvordan kan branchen selv være med til at vende fortællingen og bidrage til løsningen af de globale klimaudfordringer?


Tilmelding

Eventet koster 495,- ekskl. moms

Det er ikke nødvendigt at indtaste kode for at købe billetter.


Travel Insights er arrangeret af Atlantic Link i samarbejde med partnere Vagabond og MCH.