Travel Insights - Gør din forretning bæredygtig

20 feb 2020 kl. 14:30 - 18:00

MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning

Travel Insights - Gør din forretning bæredygtig

Den 20. februar sætter vi igen bæredygtighed på agendaen, når vi åbner dørene for Travel Insights - denne gang i forbindelse med rejsemessen Ferie for Alle.

Her får du viden, inspiration og redskaber til, hvordan du kan arbejde med bæredygtighed og hvordan du kommunikerer de gode bæredygtige fortællinger ud til forbrugerne - og ikke mindst viden om, hvad forbrugerne stiller af krav, når det handler om den bæredygtige rejse.

Du får to timers oplæg og debat styret skarpt i land af vært på TV2 News Miriam Zesler. Efterfølgende vil der være rig mulighed for at netværke med kolleger på tværs af branchen.

Så vær med den 20. februar 2020 i Messecenter Herning fra 14.30 - 18.00

Billetten giver også eksklusivt adgang til Ferie for Alle hele fredagen, samt til "get-together" kl. 17 med snacks og drinks for rejsebranchen på 1. sal, Indgang Vest. Læs mere om fredagens program her.

Program - offentliggøres snarest

14.30 Ankomst, registrering og forfriskning

15.00 Velkomst ved arrangør Karin Gert Nielsen og moderator Miriam Zesler

15.00-16.15 Oplæg ved diverse oplægsholderne 

16.15 Debat og Q&A med vores skarpe panel

17.00 Reception med forfriskning hvor I har rig mulighed for at netværke med kolleger fra branchen. 

Tilmelding

Eventet koster 695,- ekskl. moms. Det er ikke nødvendigt at indtaste rabatkode for at købe billetter. 


Om Travel Insights

Travel Insights er en rejsebrancheplatform, for alle der arbejder i rejseindustrien. Vi arrangerer en række af events, som sætter fokus på nogle af de udfordringer, som møder rejsebranchen nu og i fremtiden. Vi inviterer eksperter udenfor branchen til at komme med nye perspektiver og viden. Travel Insights arrangeres af Atlantic Link, i samarbejde med MCH Messecenter Herning - Ferie for Alle og Vagabond

Travel Insights gik i luften den 18. oktober i år med eventet 'CSR i rejsebranchen'. Mere end 100 deltagere gik derfra med inspiration og viden omkring, hvorfor man som virksomhed skal tage den grønne agenda til sig og hvor vigtigt det er for forbrugerne, at have bæredygtige valg, når de skal ud og rejse. 

Læs mere om eventet og få reaktioner fra deltagerne på travelinsights.dk