Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Travel Insights September 2023

Afholdt event

Travel Insights September 2023

Fra DKK 795,00

Sted

Dato

05 sep 2023 kl. 12:30 - 17:00

Beskrivelse

Du kan godt begynde at glæde dig!

5. september 2023 tager vi i Travel Insights fat på nogle af de store temaer, som fylder i rejsebranchen lige nu.

Travel Insights er stedet, hvor vi genererer ny relevant viden for folk i og omkring rejse- og turismebranchen. Denne gang har vi fokus på bæredygtighed, greenwashing, forbrugere og klima. For klimaforandringerne banker på, men hvordan tænker turisterne om klima og hvordan kommunikerer vi om det uden at havne i greenwashing?

Og hvad er turismeerhvervet uden de rette medarbejdere? Vi har et kompetent panel, der fra flere vinkler vil diskutere udfordringen med at tiltrække talenter - og ikke mindst komme med nye løsninger.

Vi slutter dagens program med mingling og drinks.

Dagen arrangeres i samarbejde med Danish Business Travel Association, Comwell Copenhagen Portside og professionshøjskolen UCN.

Praktisk information

Dato: Tirsdag den 5. september
Ankomst og registrering: 12.30
Sted: Comwell Copenhagen Portside, Alexandriagade 1, 2150 København

Pris for deltagelse: 795 kr. inkl. moms, eksl. bookinggebyr

Program:

12.30 - 13.00 - Ankomst og registrering

13.00 - 13.10 - Velkomst ved CEO i Atlantic Link, Karin Gert Nielsen

13.10 - 13.45 - Hvor bekymrede er forbrugerne, når vi taler klima og bæredygtighed? 
Jesper Claus Larsen, Founding Partner, Opinion & The Other One ApS

13.45 - 14.30 - Undgå at havne i greenwashing, når du kommunikerer om bæredygtighed - og få svar på nogle af de spørgsmål, du selv brænder inde med. 
Jane Frederikke Land, Advokat, Liga Law

14.30 - 15.00 - Er Danmark en bæredygtig destination?
Anders Rosbo, Kommunikationschef, VisitDenmark

15.00 - 15.15 - Rekruttering: Hvad drømmer de unge om, når de skal vælge arbejdsplads?
Mikkel Meldgaard Nielsen, Serviceøkonompraktikant hos Atlantic Link

15.15 - 16.00 - Paneldebat: Hvad kan vi gøre som branche for at blive bedre til at tiltrække kvalificerede unge - og er en bæredygtigheds-profil vejen frem? 
Panelet består af:

Stine Bjerre Herdel, Ledelsesredaktør, Mandag Morgen
Lars Falk, Lektor, Cand. mag. International Tourism, Professionshøjskolen UCN
Anette Viborg
, Sustainability Partner, Comwell

  16.00 - 17.00 - Drinks og mingling

  Glæd dig blandt andet til at møde:

  Jesper Claus Larsen, Founding Partner - Opinion & The Other One ApS

  Ved du, hvad der bekymrer dine kunder og hvad de går op i, når det handler om klima og bæredygtighed? Jesper Claus Larsen giver et indblik i modtagernes verden og deres klimabekymringer.

  Jesper har i 25 år beskæftiget sig med befolkningsundersøgelser, vælgeradfærd og politisk kommunikation. Senest har han været med til at kortlægge danskernes klimaholdninger og adfærd.

  Jane Frederikke Land, advokat - Liga Law

  Frygter du også at havne i greenwashing? Få hjælp til at undgå faldgruberne, når advokat Jane Frederikke Land kommer med konkrete råd til kommunikation af bæredygtighed.

  Jane er specialiseret inden for markedsførings- og forbrugerretsområdet og har indsigt i og erfaring med at guide rundt i de komplekse og detaljerede regler på området.

  Anders Rosbo, Kommunikationschef - Visitdenmark

  Er Danmark en bæredygtig destination? Hvordan opfatter turisterne Danmark og bæredygtighed - og hvordan står det til med den nationale turismestrategi? Interview med Anders Rosbo, kommunikationschef VisitDenmark.

  Mette Gert Boldt, dagens moderator - partner og rådgiver i Märk

  Mette Gert Boldt rådgiver og underviser i impact kommunikation og PR. Hun er uddannet journalist og er desuden en erfaren moderator indenfor bæredygtighed, klima og kommunikation. 


  Om Travel Insights

  Travel Insights er et mødested for alle, der arbejder i og omkring rejsebranchen. Bureauet Atlantic Link med speciale i salg, PR og marketing i rejsebranchen har skabt et forum, hvor der er mulighed for at udveksle erfaringer. Hvor du kan blive klogere på, hvordan du møder de udfordringer, vi som branche står overfor nu og i fremtiden. Vi inviterer eksperter ind, som kan give ny viden og nye perspektiver på aktuelle emner, som skaber udfordringer og nye muligheder for vores branche.

  Travel Insights er for dig, der er interesseret i at blive inspireret, forretningsudvikle og få ny viden om aktuelle emner, der kommer til at definere rejsebranchen i fremtiden og dele viden på tværs i branchen.


  Besøg www.travelinsights.dk for mere information.

  Lokation

  Comwell Copenhagen Portside, Alexandriagade 1, 2150 København Ø

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .