Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

TRAVERS: Wearing history

Afholdt event

TRAVERS: Wearing history

Fra Gratis

Sted

Dato

29 nov 2018 kl. 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Wearing history

Kl.  19-22

Torsdag d. 29. november kl. 19 – 22 slår Glyptoteket og TRAVERS dørene op for en aften, der på forskellig vis udfolder, hvordan historien kan påføres og afklædes. Glæd dig til en spændende aften med talks, performancekunst, lyriske opførsler og musik - alt sammen under titlen Wearing History.

Program

Kl. 19:00-20:00: Mary Beard i samtale med Ane Cortzen

Mød den verdensberømte engelske historiker Mary Beard i samtale med kulturchef Ane Cortzen om, hvordan historien kan påtvinge os fortællinger, der undertrykker os som mennesker samt hvordan kunsten kan forbinde og forsone mennesket med sin historie. Samtalen foregår på engelsk.

Til samtalen med Mary Beard er der et begrænset antal pladser. Billetter bestilles via Billetto.

Kl. 20:30 – 22:00: Musikalsk værk: Prayer

Oplev Jeppe Ernst’ sanselige, musikalske værk Prayer opført af Ensemblet Scenatet. Værket kan opleves flere gange og flere steder på Glyptoteket i løbet af aftenen. Imellem opførelserne taler kunstnerisk leder af TRAVERS Anna Berit Asp Christensen med komponist Jeppe Ernst.

Kl. 20:30-22:00: Performance: Hear her ears here

Kom med til uropførelsen af den poetiske performance Hear her ears here af lyriker Maarit Mustonen og danser Anne Naukkarinen, der ’transskriberer’ nogle af de uforståelige, danske samtaler, som de to finske kunstnere har opsnappet i løbet af deres ophold på Glyptoteket. Værket vises som én langstrakt performance, der bevæger sig rundt i salene omkring festsalen. Værket afsluttes med en samtale mellem Maarit Mustonen, Anne Naukkarinen og Kirke Meng, leder af Forlaget Gestus.

Kl. 20:30 – 22:00: Poesi: L’usage du mot

Den finsk/svenske lyriker, lyd- og performancekunstner Cia Rinne og lydkunstneren Sebastian Eskildsen uropfører uddrag fra Cia Rinnes flersprogede digtsamling L’usage du mot (Brugen af ord), som med skepsis peger på den magt, der ligger i sprogets evne til at strukturere vores verdensbillede. Lydværket opføres flere gange og flere steder på Glyptoteket i løbet af aftenen. Opførelsen afsluttes med en samtale mellem Cia Rinne, Sebastian Eskildsen og Kirke Meng, leder af Forlaget Gestus.

Kl. 20:30-22:00: Musik: Danmarksmester i Elvis Presley

Performer Henrik Busborg, der er dobbelt Danmarksmester i gengivelsen af Elvis Presley, levendegør The King of Rock 'n' Roll på en nostalgisk rejse tilbage i tiden. Elvis genopstår rundt omkring på Glyptoteket, og koncerten afsluttes med en samtale mellem Henrik Busborg og Ane Cortzen om at påføre sig historien.  

Pris
Almindelig billet: 115 kr. + gebyr
Under 27 år: 85 kr. + gebyr
Årskortholdere: gratis
Under 18 år: gratis

Billetter købes via Billetto eller i museumsbutikken.
Bemærk: Gratisbilletter skal også reserveres via Billetto eller afhentes i museumsbutikken, da
der er begrænset antal pladser til samtalen med Mary Beard.

Om TRAVERS

I uge 48 slår ikke mindre end 80 kunstnere fra ind-og udland lejr på Glyptoteket i forbindelse med det storstilede, tværkunstneriske projekt TRAVERS. Her går kunstnerne på opdagelse i, hvad der definerer deres egen fortid, og hvad det vil sige at være en del af en fælles historie. Sideløbende med kunstnernes processer, præsenteres et offentligt program af uropførelser, værkpræsentationer, paneldiskussioner og anden optræden. 

Arrangør

Ny Carlsberg Glyptotek is an art museum of international stature in the centre of Copenhagen. The Glyptotek houses over 10,000 works of art, from the Mediterranean cradle of Western culture to the Danish and French art from the 19th and 20th centuries.

Lokation

Ny Carlsberg Glyptotek Ny Carlsberg Glyptotek, Dantes Plads 7, 1556 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .