Tre fantastisker rollemodeller deler iværksætter(mor)historier

22 jan 2020 kl. 10:00 - 13:00

Virksom, Vermlandsgade 65, 2300 København

Glæd jer til endnu et fantastisk Business & Barselsevent for forælder og baby med tre seje rollemodeller, der deler deres historie om at starte virksomhed op under barslen.

Den første iværksætter er Mathilde fra Leaf Travel, der sprang hamsterhjulets skala og sagde op efter en turbulent tid på arbejdet og i privatlivet. I dag elsker hun sit arbejde og har overskud til sine børn - de fleste dage. Hør hendes historie om at finde tid til sig selv i hverdagen og blive en bedre mor/kone/veninde/søster/fillintheblanks.

Den anden iværksætter er (også) Mathilde fra Babydreamer, pusletasken, der slår Emmaljunga af banen med sit unikadesign og sin unisexstil. Mathilde startede med at designe pusletasken under sin barsel, fordi hun ikke var tilfreds med udvalget på markedet. Hør om hendes proces fra ide til at ligge i butikker.

Den tredje modige iværksætter til at dele sin historie er Gry Stampe fra Stampes planker. Gry startede under barslen, fordi hun ikke kunne gå på grund af en sygdom og ville finde et arbejde, hvor hun kunne bevæge sig og lege på gulvet med sin søn. Det kan hun i dag. 

Følg dem alle tre på Instagram:

https://www.instagram.com/leaf...

https://www.instagram.com/baby...

https://www.instagram.com/stam...