Tree of Souls // Aarhus 2017

01 sep 2017 kl. 22:00 - 02 sep 2017 kl. 01:00

Havreballe Skov, Havreballe Skov, 8000 Aarhus

Et oplyst træ danner midtpunktet i skoven. Det lyser i mørket. Grenene hænger tungt ned over scenen med skinnende lys viklet ind i grenene rækker træet ud i mørket. Træet virker næsten levende, som om fremmede væsener er flyttet ind i det og har givet det et magisk udtryk. Ved træets fod er der en scene, hvor musikere venter på at tryllebinde publikum. Akrobater og dansere daler ned fra træet – de hænger i silkeliner som smukke larver, der forsøger at danne en puppe, så de kan blive til smukke sommerfugle.

Smukke nordiske melodier, eksperimenterende stemmer og bløde toner fra strygerne lokker dig indenfor. Stærke og udtryksfulde, men samtidig blide kvindestemmer bliver hængende i dit sind, forførende og overraskende. Hver frase fører dig til et nyt sted. Skoven ser næsten ud til at være blevet forvandlet til et fremmed eventyr, som om musikerne og danserne er elverfolk, og skoven deres kongerige.

Artisterne til tree of souls er EIVØR, MALMØ, strygergruppen Who killed Bambi samt scenograf Sara Vilslev. Som gæst og tilskuer er du en del af oplevelsen og du bliver inviteret ind i oplevelsen og er en del af at skabe eventet. Tillad dig selv at dykke ned i sensommeraftenen skumring, møde sjæletræet og vær tilstede i det du ser og oplever. Vær en del af naturens vidundere og lad dem udspille sig for dig. Udforsk rummet, natten og historierne og være aktiv deltager i og omkring træet vi fejrer. Det er op til dig og naturen..

Concert-In-Stallation ønsker med Tree of souls at sætte fokus på naturen og vores rødder. Concert-In-stallation et en kunstnerisk virksomhed som gentænker rammerne for hvad livekoncerten kan. VI skaber nye rum der leger med illusion og virkelighed. Som i en drøm.

I løbet af 2017 vil der blive afholdt 2 Concert-In-Stallations i samarbejde med Aarhus Kultur Hovedstad 2017.
Det første projekt afvikles 1.april med titlen ATMOSPHERE. Hér inviterer vi dig med ind i et galaktisk fantasi univers, hvor den store pop-rock lyd møder smukke galakse-visuals og dansende rumvæsener. Artisterne Liima (Efterklang) PUST, Obscura Vertigo visual artists og scenografen Marianne Glenhammer mødes og et nyt udtryk opstår. Se billeder af Atmosphere her: http://www.concert-in-stallation.com

Læs mere om Concert-In-stallation her http://www.concert-in-stallation.com

Tidligere har Concert-In-Stallation skaber installationerne Lys Mere Lys på Radar i 2016 og Time & Tide Waits For No Man på Aarhus Teater 2015 og Atmosphere på Radar 1. marts 2017.


Entré

Salg lukket

Entré Studerende

Salg lukket