Trey & Zay

Trey & Zay

Billetter fra DKK 128,00

Sted

Dato

29 dec 2022 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Den 29. december er der bangers og kæmpe vibes i lange baner, når Vestegnens nye hiphop-sensation Trey & Zay indtager Pumpehuset. Den ultrakarismatiske duo nedlagde i løbet af sommeren en propfyldt Byhaven, hvor Trey & Zay holdt releasefest sammen med 800 mennesker, og er nu igen klar til at erobre Studiestræde 52.

Trey & Zay er Danmarks varmeste nye navn. De to barndomsvenner fra Vestegenen fortæller deres egne historier, i deres eget univers. Et udtryk der eksploderer af gadekultur, dans, gode vibes og en charmerende attitude. Et udtryk der har fået musikbranchen til at spærre øjnene op, og har sikret Trey & Zay en pladekontrakt hos Branco’s pladeselskab BMB.

Singlerne ”Ikk Min Skyld” og ”Bunda” fløj direkte ind på Spotify Top 50 og har høstet anerkendelse fra rappere som Icekiid & Benny Jamz. Trey & Zay startede 2021 med hele to sange på Branco’s album Baba Business 2 – der gik direkte ind som nr 1 i Danmark.

Trey & Zay debuterede i februar 2020, med singlen ”Daramy”. Tracket er en hyldest til FCK-spilleren Mohamed Daramyog fløj afsted, så snart videoen ramte YouTube. Videoen tager seeren med ind et højenergisk og sprængfyldt univers med afrodans og vibes, der viser duoen i deres re;e element, og sikrede dem tusindvis af views, samt airplay på dansk og svensk P3.

Med kæmpe energi leverer Trey & Zay bangers, fyldt med legesyge flows, ægte historier, sjove punchlines og catchy melodier. Soundvenue peger på dem, som et af de nye danske musiknavne man skal holde øje med og skriver, at de ”… vil ikke bare holde øje, men decideret danse afsted.”

I efteråret 2020 blev Trey & Zay en del af BMB, et Sony-label drevet af Branco, Danmarks største rapper pt. og med et stærkt hold bag sig, kommer Trey & Zay til at sætte standarden for ny dansk musik.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .