spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Trio Air de Bravoure / Sommerkoncert / Gratis

Afholdt event

Trio Air de Bravoure / Sommerkoncert / Gratis

Fra Gratis

Sted

Dato

25 aug 2023 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Danmarks første kvindelige trompettrio gæster Musikhuset København med en fanfare af musik. Trio Air de Bravoure vil spille Benjamin Brittens Fanfare for St. Edmundsbury fra 1959, hvor hver trompet spiller en solo fanfare fulgt af en ny. Fanfarene er ikke blot adskildte i tonearter men også i stil, indtil den sidste stanza bringe alle tre fanfarer sammen, hvilket først har en kaotisk effekt, indtil de sidste lange toner begynder at glide sammen for at ende i en triumferende finale.

Trio Air de Bravoure byder også på et trompeterende udvalg af Haydn, Mozart, Monteverdi og Brahms med flere.

Trompetisterne Dorthe Zielke, Susanne Vibæk Svanekier og Kristina Schjelde Husum er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Susanne Vibæk Svanekier er den første kvindelige dirigent i det danske forsvar, Kristina Schjelde Husum er specialist i baroktrompet og Dorthe Zielke trompetist i Søværnet, trompetlærer i Tivoli-Garden og på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Koncerten er gratis og foregår på pladsen foran Musikhuset København. Børn og voksne kan sidde på bænkene og nyde koncerten. I tilfælde af regnvejr vil forestillingen blive opført indendørs. Koncerten er del af Musikhusets sommerkoncerter - 6 gratis koncerter fra fredag den 25. august til søndag den 27. august. Sommerkoncerterne er generøst støttet af Augustinus Fonden.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .