Spring til hovedindhold

Trio con Brio - The Passenger

Trio con Brio - The Passenger

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

27 aug 2024 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kammerkoncert med Trio con Brio.

Trio con Brio har med deres 25 års jubilæumsudgivelse “The Passenger” blæst både anmeldere og publikum helt bagover: ‘Så bliver det ikke bedre’ (Politiken, 6 hjerter) og ‘Trio con Brio at their best’ (Klassisk, 6 stjerner).

Anmelderne har i den grad grund til at tage de store ord i brug - Trio con Brio hører til toppen af verdenseliten inden for kammermusik lige nu, og leverer en helt særlig koncertoplevelse, som du absolut ikke vil gå glip af!

Programmet:
Mieczyslaw Weinberg: Klavertrio A Minor, Op. 24
Schubert: Klavertrio No. 2 in E-Flat Major, Op. 100

Mieczysław Weinberg var kun 25 år gammel, da han komponerede sin klavertrio op.24, og Franz Schubert var 30, da han skrev sin klavertrio nr.2. 

På trods af at begge komponister var unge, er døden en allestedsnærværende passager i disse værker. Schuberts klavertrio nr.2 er skrevet et år før hans tidlige død i efteråret 1828 og Mieczysław Weinberg var den eneste i sin familie, der overlevede Anden Verdenskrig.

Selvom Mieczysław Weinberg og Franz Schubert levede i vidt forskellige tider, er der alligevel meget, der forbinder dem. Gennem musikken gør de os smerteligt opmærksomme på hvor skrøbeligt livet er.

Musikken fører os igennem den tungere del af følelsesregisteret - stor sorg, fortvivlelse og ensomhed - balanceret med en overvældende musikalsk skønhed, spiritualitet og dybde.

Forbered dig på en intens musikoplevelse, der rammer dybt ind i sjælen.Schubert Selskabet og Schubertiaden 2024 er støttet af:


Roskilde Kommune, Den A.P. Møllerske Støttefond, Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, Wilhelm Hansen Fonden, Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Dansk Tennis Fond, KODA Kultur, Sonning-Fonden, Solistforeningen af 1921 og Dansk Solistforbund.

Særligt støtte til Klassisk2Go og Bach Maraton fra: Øernes Kunstfond, Nordea Fonden - liv i det lokale og Alle Tiders Musikby Pulje.
Få koncerterne op til 50% billigere - bliv medlem af Schubert Selskabet: Schubertselskabet.dk/bliv-medlem

Arrangør

Lokation

Koncertkapellet, Sankt Hans Gade 51, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori