Event aflyst

Trio Siboney - Havana in the good old days

DKK 160,00

Sted

Dato

07 jul 2020 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Trio Siboney tager publikum med på en musikalsk rejse tilbage til 1800
og 1900 tallets Cuba, hvor Fidel Castro endnu ikke var præsident og hvor
først den spanske og efterfølgende den amerikanske kultur var at se og
høre på øen. En tid hvor nogle af landets største klassiske komponister
udfoldede sig: Ernesto Lecuona, José White, Adolfo Guzmán og Sindo Garay,
Nyd en spændende genre fra en fjern tid, et alsidigt repertoire ud over de ordinære cubanske evergreens: Habanera, Contradanza, Danzon og Traditionel Bolero.

LINE UP:

Yasser Pino:kontrabass

Oldrich Gonzales: piano

Emilio Estrada:violin.

Alle tre er uddannet fra musikkonservatoriet i Havana, som er kendt for at skabe musikere med musikalsk præcision og overskud.

Elegante Emilio Estrada, der er et par generationer ældre, træder frem i trioen: hans melodiske violinspil bærer præg af ekstra viden, erfaring og disciplin fra hans tid på det russiske klassiske musikkonservatorium.

Arrangør

Lokation

Tranquebar Rejseboghandel & Café Tranquebar Rejseboghandel & Café, Borgergade 14, 1300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .