spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Trio Templeton med Jacob Christoffersen/Thomas Fonnesbæk

Afholdt event

Trio Templeton med Jacob Christoffersen/Thomas Fonnesbæk

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

17 feb 2023 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

Med afsæt i Janus Templetons kompositioner og trommespil, er Trio Templeton et dynamisk brag af karismatisk sammenspil på højeste niveau!!

Musikken er melodisk og lyrisk, udadvendt nordisk jazz.

Spor af Jan Johanssons jazz på svensk inficeret lidt Lars Jansson og rørt godt op i gryderne med Templetons velswingende halv amerikanske opvækst garentere en aften hvor musikken både er minimalistisk med plads til fordybelse og også kraftfuld og farlig med store grin lige under den boblende overflade!

Igennem sin lange og succesfulde karriere har Templeton været en vigtig del af dansk jazz via sit mangeårige samarbejde med bl.a Sinne Eeg, Jacob Fischer Trio med Hugo Rasmussen ( plade med Svend Asmussen!!) Mads Mathias, og mange flere! Det er blevet til mere end 70 pladeudgivelser og nu bryder han endelig igennem med sin egen super trio!

To superstjerne som Templeton har samarbejdet med i mere end 20 år garanterer at musikken kommer langt ud over scenekanten! Jacob Christoffersen og Thomas Fonnesbæk har let ved at fange energien og bidrager med virtuost sammenspil så englene dejser!

Lokation

kulturhuset islands brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .