Triple koncert med Eye Win Hoe, Turbulent og Chasing June

25 okt 2019 kl. 18:00 - 23:59

Studentercafeen, Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus

Kom til triple koncert med Eye Win Hoe, Turbulent og Chasing June! 

Den 25. oktober kl. 18.00 åbner dørene til årets koncert! De tre Aarhus baserede bands indtager Studentercaféen i Aarhus og spiller hver op til dans og fest. Efter koncerterne vil der være mulighed for at få autografer og få en øl med de tre bands så bliv hængende til årets hyggeligste koncert!

Plan for aftenen: 

Dørene åbner kl. 18.00

Første koncert: kl. 19.00 Chasing June

Anden koncert: kl. 20.15 Turbulent

Tredje koncert: kl. 21.30 Eye Win Hoe

Lidt om de tre bands:

Chasing June:

Chasing June er et Aarhus baseret Indie-Rock band der spiller dansk indie pop/rock og samler inspiration fra bl.a. bands som Kensington, White Lies og The Minds of 99. Bandet spillede første koncert til Lydens By i Stuer og efter at have hvervet os et medlem på keys fulgte vi op med at spille til Gylling Byfest. Chasing Junes musikalske univers opbygges omkring inspiration fra mørk og melankolsk lyrik og sammensættes med legende melodier og fede guitarriffs. Lyden opbygges omkring idéer fra hele bandet men med en ting i centrum: at teksten er på dansk. Det giver en speciel fornemmelse og forståelse for musikken at synge på dansk og det nærmest tvinger publikum til at lytte og tænke over teksterne, og vi mener at det giver en anden dimension til musikken. 

Facebook: 

https://www.facebook.com/chasi...

Instagram: 

https://www.instagram.com/chas...

Soundcloud:

https://l.facebook.com/l.php?u... 

Turbulent:

Turbulent er en power trio, der spiller riff-baseret rock med progressive og groovy elementer. Deres musikalske koncept har rod i hård rock med en funky og legende tilgang og den kompositoriske frihed, den progressive rock er kendt for.Med inspiration fra bl.a. Dizzy Mizz Lizzy, Red Hot Chili Peppers og Dream Theater er Turbulents stil sprød og hård, hvor bas og trommer holder dig fanget i et stramt greb, mens guitarlir både kilder og kradser dine trommehinder. Når du tror, du har regnet dem ud, overrasker Turbulent dig med striber af riffs og efterlader sig et spor af skæve taktarter og glødende ører.

Facebook: 

https://www.facebook.com/TurbulentDK/

Instagram: 

https://www.instagram.com/turbulentdk/

Spotify: 

https://open.spotify.com/artist/1htmwn78qoA7X8PljuCJop

Eye Win Hoe:

”Eye Win Hoe viser stort potentiale og forskellighed på debutudgivelsens. Rowenaer en spændende og stærk udgivelse” – Bands of Tomorrow.

”The EP ends with a bang … with the tender and emotional pop ballad “Queen”, which will leave you simply breathless…” – Indie Pop-Ups

Eye Win Hoes lydunivers er let, men dybsindigt, og det organiske udtryk oser af forår, varme sommernætter og kærlighed. Der er referencer til både 80’er pop og 90/00’ernes indie-pop. Det er melankolsk, men opfordrer samtidig til, at man smider tøjlerne, nyder livet og danser under aftensolen – og du skal med! 

Spotify:

https://open.spotify.com/album/0jAtxEiuKqjb7uelZaTOZN

Live:

https://youtu.be/02w3_ZwbSVU

https://www.youtube.com/watch?v=dFNzDFRN20o

Instagram:

https://www.instagram.com/eyew... 

Facebook:

https://www.facebook.com/eyewi...