Tristan & Isolde - Portugisisk ballet på Posthus Teatret

Rådhusstræde 1, 1466 København K
11 maj 2019 kl. 16:00
12 maj 2019 kl. 17:00
Super arrangør
Billetter DKK 225,00
Billetter DKK 225,00

TRISTAN OG ISOLDE

Portugisisk ballet
til musik af Wagner og Cesar Viana

Værket er – selv om det bærer samme titel som Wagners opera og også er inspireret af librettoens højdepunkter – ikke en genskabelse af den klassiske opera. Som baggrund er temaet det samme, men balletten gennemfører sin egen følelsesmæssige rejse uden for den konventionelle historie:  det irrationelle, begæret, afhængigheden af den menneskelige kontakt før kærlighedsakten, kvindens erotiske tilstand.

Balletten udforsker kvindekroppen som et redskab for udtryk, som katalysator for indskydelser, som beholder for minder om de forskellige dele, som den består af, og for de glimt, hvor bevægelsen udfolder sig i forbindelse med metaforerne for at synliggøre minder – såvel  fysiske som følelsesmæssige.

Balletten for to dansere udvikler et sprog mellem dans, teater, musik, stage design og temaer, som forhøjer et nutidigt syn på det menneskelige vilkår.


MEDVIRKENDE DANSERE:

NELIA PINHEIRO (koreograf og danser) grundlagde i 1989 CDCE-Evora Contemporary Dance Company og har siden 1999 været den kunstneriske leder.

GONCALO ANDRADE (danser) grundlagde sin karriere allerede som 7-årig og er nu ansat som danser i det nationale portugisiske balletkompagni (CNB).

eventet sluttede

Tristan & Isolde - Portugisisk ballet på Posthus Teatret

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke