eventet sluttede

Tristan & Isolde - Portugisisk ballet på Posthus Teatret

DKK 225,00

Sted

Dato

11 maj 2019 kl. 16:00 - 12 maj 2019 kl. 17:00

Beskrivelse

TRISTAN OG ISOLDE

Portugisisk ballet
til musik af Wagner og Cesar Viana

Værket er – selv om det bærer samme titel som Wagners opera og også er inspireret af librettoens højdepunkter – ikke en genskabelse af den klassiske opera. Som baggrund er temaet det samme, men balletten gennemfører sin egen følelsesmæssige rejse uden for den konventionelle historie:  det irrationelle, begæret, afhængigheden af den menneskelige kontakt før kærlighedsakten, kvindens erotiske tilstand.

Balletten udforsker kvindekroppen som et redskab for udtryk, som katalysator for indskydelser, som beholder for minder om de forskellige dele, som den består af, og for de glimt, hvor bevægelsen udfolder sig i forbindelse med metaforerne for at synliggøre minder – såvel  fysiske som følelsesmæssige.

Balletten for to dansere udvikler et sprog mellem dans, teater, musik, stage design og temaer, som forhøjer et nutidigt syn på det menneskelige vilkår.


MEDVIRKENDE DANSERE:

NELIA PINHEIRO (koreograf og danser) grundlagde i 1989 CDCE-Evora Contemporary Dance Company og har siden 1999 været den kunstneriske leder.

GONCALO ANDRADE (danser) grundlagde sin karriere allerede som 7-årig og er nu ansat som danser i det nationale portugisiske balletkompagni (CNB).

Arrangør

Lokation

Rådhusstræde 1, 1466 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .