Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Triumph & ELLE inviterer til sommerevent

Afholdt event

Triumph & ELLE inviterer til sommerevent

Fra DKK 20,00

Sted

Dato

22 maj 2023 kl. 17:30 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Triumph & ELLE inviterer til sommerevent

22.05.2023

Hvad er bedre, end at starte ugen efter en lang weekend ud med at forkæle dig selv og dine veninder?

ELLE og Triumph er gået sammen og byder på en inspirerende aften som klæder jer på fra inderst til yderst, så I kan føle jer klar til sommerens mange festlige sammenkomster og solrige stunder.

Så tag din veninde under armen og oplev Moderedaktør Johanne Brostrøm give dig de bedste tips til, hvordan du skaber et fuldendt look med badetøj så du er klar til både stranden, og sommerfesten! Nyd en aften i godt selskab, hvor du bliver inspireret, imens du får serveret kolde forfriskninger, i den inspirerende Triumph butik i hjertet af København.

Alle vores gæster får en goodiebag fra Triumph og et eksemplar af månedens ELLE-magasin med hjem, og i løbet af aftenen udlodder vi en badedragt efter eget valg fra Triumph Swimwear-kollektionen (værdi op til 800 kr.) til en heldig gæst samt hendes veninde.

Vi glæder os til at se dig!

Hvornår: Mandag d. 22.05.2023, kl 17:30 –19:00

Hvor: Triumph Flagship, Vimmelskaftet 43

(2 minutters gang fra Gl.Strand Metro)

Arrangør

Lokation

Triumph Flagship Store, Vimmelskaftet 43, 1161 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .