Trivselsmålinger - nytter det noget, og hvad er alternativet?

eventet sluttede

Trivselsmålinger - nytter det noget, og hvad er alternativet?

Billetter fra DKK 50,00

Dato

14 jan 2015 kl. 15:30 - 18:00

Beskrivelse

Center for Studier i Arbejdsliv sætter fokus på trivselsmålinger! Vi har i dag vænnet os til, at trivselsmålinger er blevet en del af arbejdsmiljøarbejdet og arbejdet med arbejdspladsvurderinger i både offentlige og private virksomheder. Men er trivselsmålinger med til at udvikle arbejdsmiljøet i en positiv retning? Hvad er det for en viden, der produceres? Og er der alternative metoder til kortlægning af arbejdsmiljøet? Det er spørgsmål, vi vil berøre på dette gå hjem-møde. Til mødet vil vi få perspektiver på emnet fra forskellige forskere og praktikere.

Oplæg:

Trivselsmålinger og deres særlige vidensproduktion og udfordringer

V. Tage Søndergård Kristensen, Task-Consult 

Måder at arbejde konstruktivt med trivselsmålinger på

V. Hans Hvenegaard, Team Arbejdsliv, 

Kollektive analyser af betingelser og årsager: Fish-bone som alternativ eller supplement til trivselsmålinger

V. Ole Henning Sørensen, Aalborg Universitet

Et internt perspektiv fra hospitalsverdenen

V. Sanne Jensen, Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .