Troels Boberg - Styrk din kreative proces

Troels Boberg - Styrk din kreative proces

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

24 aug 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Kreativitet er et af tidens varmeste emner. Politikere, akademikere og kloge hoveder verden over fortæller os, at kreativitet er utrolig vigtigt. Uden kreativitet kan vi ikke løse fremtidens problemer. Uden kreativitet bliver der ingen fremtidig velstand.

Men hvad er egentlig kreativitet, og hvordan fungerer den?

I dette foredrag vil du få et nyt og forfriskende blik på den/din kreative proces. Du vil lære om dens forskellige faser og om de mentale og følelsesmæssige tilstande, du gennemgår i løbet af dens virke. Ved at få en bedre forståelse for din kreative proces, vil du få lettere adgang til dine kreative og kunstneriske impulser. Du vil få bedre og stærkere ideer, og det vil blive lettere for dig at give slip og stole på dig selv og din proces undervejs.

Du vil få en dybdegående viden om den rolle som den ubevidste del af dit følelsesliv spiller i din kreative proces. Du vil lære nogle særdeles brugbare psykologiske teorier, der vil styrke dit kreative jeg og din evne til at holde rummet for din egen og andres kreative processer.

En ting er at kende din kreative proces fra din egen intuitive praksis. Noget andet er, at få en grundig psykologisk redegørelse for processen funderet på en lang række kvalificerede psykologiske teorier, begreber, modeller og illustrative eksempler.

Troels Boberg er stifter og CEO i kursusvirksomheden DEN KREATIVE IMPULS.

Siden 2013 har Troels fungeret som psykologfaglig konsulent og foredragsholder, hvor han med originalitet og entusiasme har undervist i en række forskellige kreative og kunstpsykologiske emner. Troels har en særlig evne til i at formidle psykologiske teorier, så de er til at forstå for alle. Hans undervisning er altid praksisnær, og han anvender mange eksempler.

Arrangør

Engelsholm Musik & Kultur er en kulturel forening, der har til formål at arrangere foredrag, artist talks og koncerter på Engelsholm Slot.

De fleste af vores arrangementer foregår om onsdagen, men indimellem laver vi også større events i weekenden.

Lokation

Riddersalen Riddersalen, Engelsholm Slot, 7182 Bredsten

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .