Trolddomsskole 2 (6-9 år)

30 sep 2018 kl. 11:00 - 13:00

Njalsgade 15, 2300 København, Danmark, Njalsgade 15, 2300 København

Ventede du også forgæves på en ugle med et brev til dig?
I Bryggekælderen har Trolddomsskolen CULTUS DOMUS MAGICAE åbent for alle børn og unge, der har en troldmand eller heks gemt i sig. Trolddomsskolen er et mini-rollespil, hvor du får lov til at spille dig selv, hvis du skulle gå i en magisk skole. Alle børn bliver inddelt i huse, går til magiske timer og meget mere, ligesom på en rigtig magisk skole. Medbring din tryllestav og tag dit magiske tøj på!

For børn i alderen 6-9 år Arrangementet for de 6-9-årige er fra kl. 11-13. Dit barn skal være KLAR allersenest kl. 10:45.Trolddomsskole 2:

Er du vild med magi og eliksirer? På Trolddomsskolen 2 underviser vi i eliksirer for viderekommende og helt nye fag.
Du kan sagtens deltage i Trolddomsskole 2 uden at have været på Trolddomsskole 1.
Vælg hvilket hus du skal være i, når du køber billet! Du skal desuden være opmærksom på, at du vil modtage en mail inden arrangementet med mere info på den mail du opgiver til billetto.

Huse (Der findes ingen onde huse i Trolddomsskolen):

 Når du har købt billet til Trolddomsskolen, er det vigtigt, du udfylder et skema med delatgerens rigtige navn: http://bit.ly/trolddomsskolen (Det tager max 2 min.).

Så kan vi nemt se hvem, der skal i hvilket hus – især hvis du har købt flere billetter. Du kan se på billetten, hvilket hus du har købt billet til.

BEMÆRK, DER ER IKKE BILLETSALG I DØREN


Huse:

HAMRA
Mod og Magt, Dyr: Bjørn, Farve: Rød
ALGASHI
Ambitioner og Regler, Dyr: Haj, Farve: Grøn
PILKA
Venskab og Ballade, Dyr: Hund, Farve: Grå
KARAKA
Sprog og Viden, Dyr: Papegøje, Farve: Orange


I Bryggekælderen (under Islands Brygge Bibliotek, Njalsgade 15)
Find vej

Forældre er velkomne, men...

Dette er en oplevelse for børn. Det betyder, I gerne må være med på sidelinjen. Især for nogle af de mindre børn kan det være rart, at far eller mor er der, men langt de fleste klarer sig fint med de voksne på sidelinjen – det er jo jer, der har lært dem at være fantastiske!

Det samme gælder billeder – I må gerne tage dem (uden blitz), men vi har en fotograf som er specialiseret i at tage billeder indenfor, og derfor forstyrrer minimalt. Det bliver nemlig først rigtigt magisk, når man kan leve sig ind i legen!

Hus: Algashi 6-9 år

Salg lukket

Hus: Pilka 6-9 år

Salg lukket

Hus: Karaka 6-9 år

Salg lukket

Hus: Hamra 6-9 år

Salg lukket