Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Trolddomsskolen 6-11 år søndag eftermiddag

Afholdt event

Trolddomsskolen 6-11 år søndag eftermiddag

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

21 jun 2020 kl. 14:45 - 17:00

Beskrivelse

Trolddomsskolen er tilbage med en spændende blanding af nye og gamle fag. Er du vild med magi, magiske dyr og komplicerede eliksirer? Vær med til årets minirollespil, for alle børn og unge, der har en troldmand eller heks gemt i sig. 

Ventede du også forgæves på en ugle med et brev til dig?  

På Kulturhus Islands Brygge har Trolddomsskolen CULTUS DOMUS MAGICAE åbent for alle børn og unge. Trolddomsskolen er for dig, som gerne vil prøve kræfter med eliksirer, magiske dyr og trylleri. Her bliver du inddelt i huse, går til magiske timer og meget mere, ligesom på en rigtig magisk skole. Du skal selvfølgelig medbringe en tryllestav, og du må meget gerne klæde dig ud, hvis du har lyst. Man behøver ikke at have prøvet at være på Trolddomsskolen før. Du kan også sagtens være med, selvom du har prøvet det før, da fagene er anderledes fra gang til gang. 
 

Trolddomsskolen lørdag  

Hold 1: Kl. 11: 6-11 år  (Vær klar kl. 10.45)
Hold 2: Kl. 15: 6-11 år  (Vær klar kl. 14.45)

I Trolddomsskolen lørdag underviser vi i eliksirer, botanik, enhjørninger og forsvarsmagi. 

Trolddomsskolen søndag  

Hold 1: Kl. 11: 6-11 år  (Vær klar kl. 10.45)
Hold 2: Kl. 15: 6-11 år  (Vær klar kl. 14.45)

På Trolddomsskolen søndag underviser vi i spådom, besværgelser, magiske dyr og astrologi. 

Trolddomsskolen har fire huse med plads til 13 (magisk tal) elever i hvert hus. Du vælger hvilket hus du vil gå på under billetter.

Husene er:

HAMRA: Mod og Magt
PILKA: Venskab og Ballade
ALGASHI: Ambitioner og Regler
KARAKA: Sprog og Viden

BEMÆRK at du skal svare på spørgsmål om deltageren hver gang, du køber en billet. Husk at medbringe en tryllestav!

Lokation

Kulturhuset Islands Brygge Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer