spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Troldejagt for børnefamilier - lørdag eftermiddag

Afholdt event

Troldejagt for børnefamilier - lørdag eftermiddag

Fra Gratis

Sted

Dato

29 maj 2021 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Gå på opdagelse efter trolde, der gemmer sig i det smukke landskab i Nordsjælland. Ved Dronningens Bøge i Grib Skov er skoven sprunget ud i lysegrønne farver, og I kan udforske området ved Esrum Sø, der summer af liv. Undervejs bliver I klogere på de forskellige planter og dyr i områderne ved at scanne troldenes QR-koder. I vil bl.a. møde Jordtrolden, der kan lære jer, hvor vigtig en regnorm er for naturen. Det er også muligt, at I på egen hånd kan gå på opdagelse og finde spændende ting fra naturen – og hvem ved måske få jord under neglene?

Mødested: Dronningens Bøge. Det er muligt at parkere på Nødebovej 77, 3480 Fredensborg over for Skovskolen. Herfra skal man gå ned til Dronningens Bøge, en tur som tager omtrent 15-20 minutter. Der er ingen toiletfaciliteter i området.

Lokation

P-plads i skoven P-plads i skoven, Nødebovej 77, 3480 Fredensborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .