TRtirsdag: Feedback-kultur

02 jun 2020 kl. 08:30 - 10:30
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Feedback - kunsten at kommunikere og spille hinanden bedre

Hvad er feedback? Hvordan giver og modtager du feedback? Og hvordan kan du som TR bidrage til at skabe en god feedback-kultur?

FAOD inviterer i samarbejde med Ansatte Tandlægers Organisation, Dansk Magisterforening, Forbundet Kultur og Information, Dansk Psykolog Forening, Konstruktørforeningen, Den Danske Dyrlægeforening og JA til fælles morgenmøde for tillidsrepræsentanter om feedback-kultur.

I en god feedback-kultur er feedback uformelt og uhøjtideligt men værdsat. Det handler om at opbygge vaner, hvor det er naturligt at fortælle, når noget virker og når noget kan gøres bedre. Både kolleger imellem og mellem ledere og medarbejdere. Og ikke mindst hos den nye generation af medarbejdere – de såkaldte millennials eller generation Y – som forventer hyppigere og mere feedback end den ældre generation er vant til. Og bliver frustrerede hvis den udebliver.

Feedback handler om at skabe nye handlinger og hverdagsrutiner. Som TR er det dig, der kan tage temperaturen på din arbejdsplads kultur – er feedbacken altid konstruktiv? Ligger der skjult mobning eller kritik pakket ind i ’feedback’? Og hvordan tager du emnet op? I oplægget kommer vi ind på:

• Hvad der skaber en god feedback-kultur og hvad der ikke gør

• Metoder til at udøve konstruktivt feedback med fokus på modtageren

Der bliver også plads til diskussion af metoder, udfordringer og til videndeling omkring TR-mæssige problemstillinger. Du går hjem med inspiration, konkrete værktøjer og metoder til, hvordan du selv kan være med til at understøtte en kultur, hvor feedback understøtter læring og et godt arbejdsmiljø.

Vi åbner dørene kl. 8.00 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter.

OPLÆGSHOLDER

Carina Heckscher brænder for at sætte mennesket i fokus. Som inspirator fokuserer hun på, hvordan man igennem autenticitet, dialog og fællesskab kan skabe en sund fællesskabskultur.

Siden 2011 har Carina været professionel foredragsholder og er forfatter til 6 bøger hvoraf den seneste er ‘Konstruktiv FEEDBACK-KULTUR - kommunikation der spiller hinanden bedre!’

Omdrejningspunkt for alle Carinas foredrag og bøger er, at skabe stærke relationer og værdiskabende vidensdeling. Du kan læse og høre mere om Carina Heckscher på http://www.icheck.dk/ og www.feedback-kultur.dk

MÅLGRUPPE

Tillidsrepræsentanter fra Ansatte Tandlægers Organisation, Dansk Magisterforening, Forbundet Kultur og Information, Dansk Psykolog Forening, Konstruktørforeningen, Den Danske Dyrlægeforening og JA

TR-tirsdag giver dig som tillidsrepræsentant inspiration, ny viden og værktøjer i koncentreret form til morgenkaffe + croissant. Det er gratis at deltage.

Arkivfoto: Ulrik Jantzen

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke