TRtirsdag: Forhandling

29 maj 2018 kl. 08:30 - 10:30

Lindevangs Alle 2, Lindevangs Alle 2, 2000 Frederiksberg


#6/ Forhandling og din rolle som TR

Når du er valgt som tillidsrepræsentant, står du ofte i en situation, hvor du forhandler på dine kollegers vegne – ikke blot løn, men mange andre spørgsmål omkring arbejdsmiljø, personspørgsmål osv. er til forhandling med dig i midten. Hvordan takler du det?

FAOD inviterer i samarbejde med Ansatte Tandlægers Organisation, Dansk Magisterforening, Bibliotekarforbundet, Dansk Psykolog Forening, DDD og JA til fælles morgenmøde for tillidsrepræsentanter om kunsten at forhandle.

Når du er valgt som tillidsrepræsentant, har du en særlig rolle ved løn-forhandlinger – måske er det oven i købet dig, der sidder med ved bordet og forhandler på dine kollegers vegne. Som tillidsrepræsentant har du derudover en forhandlingsret. Det vil sige, at du som tillidsrepræsentant har krav på, at ledelsen forhandler med dig om lokale problemer - også om personspørgsmål.

På morgenmødet får du en introduktion til, hvordan du som TR kan arbejde strategisk med forhandlingsprocesser og hvordan du kan anvende forhandling og konflikter som innovativ ressource.

OPLÆGSHOLDER

Ramus Nielsen er lektor ved Institut for Sprog og Kommunikation på Syddansk Universitet. Rasmus underviser desuden bl.a. på DMs diplomuddannelse i forhandling.

Medlem FAOD

Salg lukket