spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

TRYLLEFLØJTEN / OPERA FOR BØRN / GRATIS

Afholdt event

TRYLLEFLØJTEN / OPERA FOR BØRN / GRATIS

Fra Gratis

Sted

Dato

27 aug 2023 kl. 15:00 - 16:00

Beskrivelse

Til udendørsforestillingen kan du komme uden billet. Hvis forestillingen grundet vejret er nødt til at flytte indendørs, skal du have billet. Tryllefløjten er desværre udsolgt, så vi håber på godt vejr.

Tryllefløjten af Wolfgang Amadeus Mozart er en af verdens mest kendte operaforestillinger – og med god grund! Musikken er fantastisk. Historien er eventyrlig og humoristisk, og rummer kærlighed, forældre-barn konflikt, magi, løgn, moral og adskillelse. Det Lille Operakompagni har lavet en børnevenlig udgave af tryllefløjten med fokus på tre temaer: Mor/datter forholdet mellem Nattens Dronning og Pamina, Tamino og Papagenos søgen efter kærlighed og moralen om ikke at tage æren for noget, som man ikke har gjort.

Det Lille Operakompagni består af operasangere Cille Buch, Kristine Becker Lund og Søren Hossy, slagtøjssolist Katerina Anagnostidou, saxofonist Stefan Baur og accordeonist Jónas Ásgeir Ásgeirsson.

De professionelle sangere og musikere går ikke på kompromis med Mozarts værk, men formår at fremføre Tryllefløjten med indlevelse over for et børnepublikum. Forestillingen har turneret festivaler og folkeskoler landet over og i Norden med stor succes for børn fra børnehavealder og op til mellemtrinnene.

Forestillingen er gratis og foregår på pladsen foran Musikhuset København. Børn og voksne kan sidde på bænkene og nyde den magiske forestilling. I tilfælde af regnvejr vil forestillingen blive opført indendørs. Forestillingen er del af Musikhusets sommerkoncerter - 6 gratis koncerter fra fredag den 25. august til søndag den 27. august. Sommerkoncerterne er generøst støttet af Augustinus Fonden.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .