spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Trylleskoleaften // For voksne

Afholdt event

Trylleskoleaften // For voksne

Fra DKK 200,00

Beskrivelse

TRYLLESKOLEAFTEN

Det er sjovt at kunne trylle og det er sjovt at se på trylleri. Kunne du tænke dig at lære nogle enkle, men rigtig gode trylletricks, som du altid kan vise? Når middagsselskabet skal have lidt at snakke om? Når arbejdspladsen skal muntres op? Når børnene skal imponeres?


I forbindelse med den internationale magiske festival ILLUSIONS får du chancen for at deltage i et 2 timers intensivt kursus for voksne, i kunsten at kunne trylle, underholde og forbløffe.


Dine lærere hedder Kim Andersen, Dennis Beokow og Anders Lilleøre – og de er selv nogle af Danmarks dygtigste professionelle tryllekunstnere. Men de tricks som de vil dele med dig, kan udføres uden stor fingerfærdighed og årelang træning. Det bliver heller ikke noget med kaniner og mystiske glimmerkasser, men tricks der kan vises med helt almindelige hverdagsgenstande: mønter, et kortspil, elastikker, en serviet, et dankort – den slags ting, som man altid har ved hånden.


Kurset kræver ingen forkundskaber og alle kan være med. Du behøver ikke engang medbringe andet end dit gode humør. Med i billetprisen er nemlig både en forfriskning og en magisk startpakke med alt du behøver for at komme godt i gang. Omhyggeligt udvalgt af aftenens lærere og tryllebutikken Pegani.


Du vil ikke bare få vist og forklaret hemmelighederne, du vil også få genstandene i hænderne og prøve selv med kyndig vejledning. Målet er, at alle kommer hjem med nyvundne magiske kræfter og fiffige tricks i ærmet. Vi lover, at det bliver sjovt!


Der serveres kaffe, the og forfriskninger undervejs.

Mød underviserne herunder:

Anders Lilleøre 👉 https://anderslilleore.dk/
Kim Andersen 👉 https://www.vildmagi.dk/
Dennis Beokow 👉 https://www.dennisbeokow.dk/

Arrangør

En ny festival er under forberedelse i Horsens, og den er ikke som de andre. Faktisk findes der ikke lignende i Skandinavien og alle sejl er sat til, for at gøre det til en ny fast Horsens-tradition i uge 42, skolernes efterårsferie.

Festivalen er døbt ”ILLUSIONS” og omdrejningspunktet vil – som navnet antyder – være illusioner, tryllekunst, fingersnilde, forundring og magiske oplevelser for både voksne og børn. Nøje udvalgte magikere og artister er hyret ind fra hele verden til at optræde og forbløffe med shows og entréer i byens sale, i midtbyens gader, på restaurationer og steder, hvor man slet ikke forventer det. Der vil også blive magiske kunstinstallationer, trylleskole, optiske synsbedrag og endda magi, der finder sted på folks egne mobiltelefoner…

Med festivalen ”ILLUSIONS” ønsker vi sammen at tilføje noget helt unikt til byens dna. Vi vil skabe smil og grin, måben og forbløffelse, hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre-oplevelser og give alle chancen for, at miste jordforbindelsen et kort øjeblik.

Vi håber, at I vil være med til at skabe magi i Horsens i uge 42 og vi sammen kan gøre det umulige muligt.

Lokation

Jørgensens Hotel Jørgensens Hotel, Søndergade 17, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .