Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Tuborgfondet: Sådan får I penge til musikprojekter

Afholdt event

Tuborgfondet: Sådan får I penge til musikprojekter

Fra Gratis

Beskrivelse

Kom og bliv klogere på, hvordan I kan få penge til musikprojekter

Tuborgfondet og musiknetværket Promus inviterer til en eftermiddag, hvor vi stiller skarpt på, hvordan I kan få støtte til projekter for, af og med unge inden for vækstlaget i rytmisk musik og mulighed for at møde andre, der arbejder med det samme.


Arrangementet finder sted den 2. marts kl. 16 på Voxhall i Aarhus.

Denne eftermiddag kan I i plenum få feedback og sparring på jeres idéer. Det står Tuborgfondets programansvarlige for. Derudover får I inspiration fra tidligere bevillingsmodtagere og tid til at drømme med hinanden. Vi vil byde på lækker vegansk aftensmad til at runde programmet af, imens DJ Freckles vil sørge for de bløde toner. 

Det foreløbige program (med forbehold for ændringer):

16.00 | Velkomst og intro: Hvad kan I søge støtte til?

Introduktion til Tuborgfondet v. programansvarlig Mikkel Sander

Oplæg og inspiration fra tidligere bevillingsmodtagere:

 • Lukas Bysted fra JAZZ9TUS
 • Brett Tootle fra Kulturlydkanten om deres projekt KORMA Music Weekends


16.45 | Sparring og inspiration

Tuborgfondets programansvarlige giver sparring på projekter og projektidéer i plenum og mulighed for en-til-en sparring med

18.00 | Middag og netværk

Samtaler og netværk, imens vi byder på lækker vegansk aftensmad og lidt at drikke. DJ Freckels sørger for lækre bløde toner.


Lidt om Tuborgfondet
I slutningen af 2020 reviderede Tuborgfondet uddelingsstrategien. Vi har bevaret vores mangeårige støtte til rytmisk musik, men der er alligevel skruet lidt på, hvad vi giver støtte til. Det glæder vi os til at uddybe.

Helt overordnet vil vi give unge bedre rammer og vilkår i musikerhvervet og støtter aktiviteter, der giver flere unge mulighed for at udfolde deres potentiale i musikfællesskaber – på scenen og bag scenen – og som fremmer diversiteten i musikbranchen på tværs af køn, seksualitet, geografi og socioøkonomiske og kulturelle baggrunde. I praksis betyder det, at vi ofte støtter projekter som fx kompetenceudvikler musikkens aktører, skubber til diversiteten i musikbranchen, skaber nye platforme eller formater for vækstlaget eller giver økosystemer af unge i musikken bedre vilkår. Se eksempler på støttede projekter her. I praksis betyder det også, at vi ikke støtter enkeltstående artister til fx musikudgivelser eller koncerter/turnéer, ligesom vi heller ikke støtter almindelige driftsomkostninger på festivaler og spillesteder.

Vi glæder os til at møde jer.

Særligt om din data
Læs Tuborgfondets databeskyttelsespolitik her.

Arrangør

Tuborgfondet støtter unge og organisationer, der styrker ungdommens muligheder for at udleve deres drømme og handlekraft til gavn for samfundet og dansk erhvervsliv. 

Her kan du se, hvilke arrangementer Tuborgfondet holder og tilmelde dig. 
God fornøjelse.

Lokation

VoxHall VoxHall, Vester Allé 15, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .