spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Tue West // RUST

Afholdt event

Tue West // RUST

Fra DKK 195,00

Sted

Dato

08 apr 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

TUE WEST

Siden sin debut i 2003 har Tue West været en fast bestanddel af en stor generation af dansksprogede sangskrivere. 

Nærværende sange om livet er omdrejningspunktet, og den udtryksfulde og improviserede tilgang til musikken er en stor del af bandets DNA. Et dynamisk set up, der konstant udvikler deres lyd og retning. 

Den 5. november udkommer Tue West med sit første album i 5 år: ’Frihed Til At Være En Fange’. I Perioden siden sidste album, ’Der er ingen der venter på os’ fra 2016, har han udsendt en EP og en håndfuld singler.

Både albummet og livebandet flirter med lyden af 70/80’ernes guitarkoryfæer – med den dansksprogede poesi som det fortællende midtpunkt. Bagkataloget og de nye sange fortolkes af livebandets rejse rundt i den improvisationsprægede folk/rock samt nærværet og energien.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 195 kr

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .