Tuina massage (kinesisk massage)

02 dec 2017 kl. 10:00
03 dec 2017 kl. 17:00
Super arrangør
Billetter DKK 1.800,00
Billetter DKK 1.800,00

Tuina massage (kinesisk massage)

Tui Na er en mere end 2000 år gammel kinesisk, medicinsk massageform, som blev udviklet under de store kinesiske krige for at mobilisere krigeren til kamp.
Formålet er at skabe frit flow samt at genskabe mobilitet og bevægelighed i kroppens led, bl.a. nakke, skulder, rygsøjle, hofte, knæ og ankler.
I Tui Na benyttes specielle håndteknikker, og det er disse særlige teknikker der adskiller Tui Na behandling fra andre massage former.
Tui Na er en integreret del af kinesisk medicin, som kombinerer meridianlære og anatomi, og i sin professionelle udformning, er det en kunstart.

Når du modtager Tui Na massage vil du oftest være fuldt påklædt (helst iført løstsiddende tøj), selvom massagen til tider foregår på bar hud, afhængig af den problematik der arbejdes med.
Tui Na er en fantastisk effektiv form for behandling, da den er udviklet til at skabe resultater hurtigt og effektivt.
Behandlingen foregår på briks.

På dette kursus vil du lære de grundlæggende behandlingsteknikker og vil efterfølgende være i stand at give en basisbehandling og løsnen af hele kroppen.
Kurset henvender sig til alle – uanset om du i forvejen arbejder med behandling og ønsker at lære nogle nye teknikker, eller f. eks er underviser i kampkunst og ønsker at lære enkle massageteknikker – eller måske blot har et ønske om at lære det grundlæggende i en massageform, så du kan foretage en hjemmebehandling.

eventet sluttede

Tuina massage (kinesisk massage)

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke