Tur-retur til troperne / Weekend for børn

24 okt 2020 kl. 10:00 - 12:00

Kom til billedkunstworkshop ved Lokalet, hvor vi skal drømme os til varme himmelstrøg og bygge finurlige ting. Nogen får du med hjem, andre bruger vi til ’Månens Hemmelighed’ d. 7. november. 

Alder: Fra 3 år
Tilmelding: Der er plads til 10 børn og voksne på workshoppen, alle skal tilmeldes. 

Om Weekend for børn

I Kultur N på Nørrebro laver vi kultur for både små og store, og det ligger os meget på sinde at være med til at styrke et alsidigt og rummeligt kulturliv på Nørrebro. For bydelens yngste borgere betyder det, at bibliotekerne og kulturhusene hver weekend laver gratis kvalitetskultur for børn og deres voksne.

Hent programmet på Nørrebro Bibliotek, Blågårdens Bibliotek eller i Osramhuset. Alle arrangementerne kan også findes i vores arrangementkalender på kulturn.kk.dk

Arrangementerne er gratis, men det kræver tilmelding at deltage. Bemærk, at man tidligst kan tilmelde sig en uge før arrangementerne på Nørrebro Bibliotek og Blågårdens Bibliotek.

Weekend for børn er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.

OSRAMHUSET ER ET AKTIVT og åbent kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.