Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Turid Nørlund

Afholdt event

Turid Nørlund

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

12 dec 2017 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Turid Nørlund er født og opvokset i Hasle, hvor hun har trådt sine barnesko. Hun har spillet rundbold, hvor ringvejen lå, og hun lærte at synge i Hasle skoles kor.

Nu vender hun hjem, når hun besøger Verden til Herredsvang med sit band, der består af yderst kompetente musikere, og det er en stor oplevelse, vi har i vente, når Turid præsenterer hendes sange.

Gardinerne til privaten er blevet trukket fra, og lytterne er inviteret indenfor hos en kvinde, der gør hvad hun kan for at være nærværende, og derfor ikke altid når at få iscenesat det perfekte ydre. Det er varm, levende, organisk, melodisk, akustisk musik, spillet af rigtige mennesker i en ”Take it or leave it” ånd.

Singlen ”Lines In The Distance” fra hendes sidste plade vandt den danske finale i AKG Global Rockstar Contest i 2013, men også andre sange fra albummet har fået airplay i udlandet bl.a. i USA og Tyskland. Turid Nørlund har optrådt med stor succes på bl.a. Tønder Festival 2012 og Strib Vinter Festival 2013.

Inden koncerten serveres der i anledning af, at det er december, medisterpølse, brune og hvide kartofler, rødkål og brun sovs. Der er linsepostej til vegetarerne.

18: Mad

19: Musik

20: Tak for i aften

Arrangør

Verden til Herredsvang arrangerer koncerter med musik fra forskellige kulturer og baggrunde. Koncerterne foregår i Kulturhus Herredsvang, og der serveres mad i forbindelse med koncerterne. Se mere: www.verden-til-herredsvang.dk

Lokation

Kulturhus Herredsvang, Kappelvænget 2, 8210 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer