Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

TURIST release concert w. special guests @ H15

Afholdt event

TURIST release concert w. special guests @ H15

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

11 apr 2024 kl. 20:30 - 12 apr 2024 kl. 01:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Turist koncert feat. Henriette Sennenvaldt, Sól Ey m.fl.

Turist udgiver det erotiske synth-album EROBOTICA - En dystopisk og drømmende rejse om kærlighedsforhold mellem robotter og mennesker.

Udgivelsen fejres med en ekstraordinær koncert med "special guests" i det intime H15 Studio, hvor de blå og røde lamper dæmpes til den rette intime og dystopiske stemning. 

Rasmus Kjær, som bl.a. er kendt fra samarbejder med Under Byen og SVIN, udgav albummet Turist, som blev Årets vinyludgivelse i onlinemagasinet Perfect Sound Forever 2020. Rasmus har efter en veloverstået Japanturné og koncerter herhjemme nu taget Turist til sig som kunstnernavn og er altså nu klar til at fejre det sprit nye album EROBOTICA.

Med et drømme-line-up bestående af nogle af de mest velansete og innovative musikere man kan støve op i DK er der lagt op til en stor aften.

Udover selve koncerten med musikken fra EROBOTICA vil der være en særoptræden fra islandske Sól Ey med hendes hjemmelavede instrument Hreyfð (she moves). 

Line-up:

Turist (Rasmus Kjær): keyboard, vokal

Jacob Haubjerg: bas

Anders Bach: trommer, synth

Henriette Sennenvaldt: vokal

Sòl Ey: performance


Facebook-event:

https://fb.me/e/7fWJtD40b

Vinyler vil kunne købes på aftenen til spotpris.

Lyt til Turists foreløbige singler:

https://linktr.ee/turistforlif...

Følg Turist på instagram:

https://www.instagram.com/turi...

Lokation

H15, Halmtorvet 15, 1700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .