Turnip Greens

01 jun 2018 kl. 21:00 - 23:30

Gyngen, Mejlgade 53, 8000 Aarhus

Aarhus Bluesforening har den store fornøjelse at byde velkommen til en aften i selskab med Turnip Greens.

Turnip Greens har netop udgivet en ny Plade og det er derfor en “release” koncert af skiven “A Day in the life of a Dollar Bill” du inviteres til.

Musikken er dybt inspireret af Roots, Blues, Rock og Americana genrene, og processen med at få den nye musik indspillet på cd og vinyl er i fuld gang. Bandet håber på at kunne udsende deres fjerde album i efteråret 2016.

Turnip Greens blev dannet af 4 venner og baseret på deres fælles musik from det sydlige Louisiana og New Orleans.

Bandet består af garvede musikere. Bassen styres af den meget rutinerede Henrik Poulsen, som udover Turnip Greens, slår sine musikalske folder som ”sideman” hos diverse amerikanske bluesmusikere når de gæster Danmark, og som fast del i Americana orkestret ”The DeSoto Caucus”.

Sune Skuldbøl Vraa holder gryderne i kog, og fungerer, ved siden af en meget aktiv karriere som trommeslager, også som producer, komponist, skuespiller og STOMP´er, blandt meget andet.
Sanger og guitarist Henrik Bruhn er flittig gæst på landevejen mellem spillejobs. Han har på det seneste spillet med Rikke Bruhn sammen med blandt andre Palle Hjort.

Hovedsangskriver og guitarist Peter Skjerning er ophavsmanden til Turnip Greens. Efter at have boet et år i New Orleans, tog han hjem til Danmark, og med sig bragte han et hav af musikalske oplevelser og inspirationen til dannelsen af bandet.
Turnip Greens spiller rå og hip roots-rock – og har flere roste optrædener fra bl.a. Mojo Blues Bar i København på bagen.
Med Turnip Greens får du en musikalsk oplevelse der får ”gumbogryden” i kog. Bandet, der selv beskriver deres musik som ”skrammelbeat”, henter deres inspiration i en tradition med dybe rødder i blues og roots. Repertoiret spænder fra egne numre til Dr. John og Tom Waits.

Du kan høre/se en teater fra den nye plade her:
https://www.facebook.com/turnipgreens.dk/videos/10157319275809638/?t=8

Koncert

Salg lukket