spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Tuxen Lockjaw - Vinterjazz

Afholdt event

Tuxen Lockjaw - Vinterjazz

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

01 feb 2024 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

TUXEN LOCKJAW spiller swing musik med autenticitet som det lød i 40´erne hvor der blev festet og danset vildt og voldsomt.

Bandet består af nogle af Danmarks dygtige stjerner indenfor genren Jump Blues i stilen “Texas tenors” hvor saxofonerne kæmper med og mod hinanden ligesom datidens idoler som Illionis Jaquet, Eddie Lockjaw og Arnett Cobb.

Der garanteres en hårdt swingende og underholdende aften for både siddende og dansende pubklikum. Bandet spiller i Københavnske danseklubber og spillesteder og ledes af frontmand Mads Tuxen som underholder publikum med historier og dans på scenen som på bedste vis som det sås hos blandt andre Cab Calloway og Louis Jordan!

Line Up:

Mads Tuxen: sax

Søren Høst: sax

Håkon Gutthorm: trompet

Rune Fog: bas

Fini Brandt Broadbery: klaver

Chris Anderson: trommer

Lokation

Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .