TV- og Medietilrettelæggelse - Ti år i branchen!

05 nov 2020 kl. 16:00 - 17:30

I år er det ti år siden det første færdige hold TVM’ere dimitterede, og gjorde deres indtog i TV-branchen. Det fejrer vi med TVMs første rigtige alumnearrangement, hvor vi sætter fokus på hvordan uddannelsen, dimittenderne og branchen har udviklet sig: Hvad kan vi lære af de første ti år? 

Program:

TVMs ti første år

Bård B. Sandstad og Nikolaj Christensen, DMJX

Bjarke Monrad: Giv os naturen tilbage

Bjarke Monrad fortæller om hvordan det er at arbejde med et stort visionært forandringsprojekt. Derudover vil han dele sine erfaringer fra livet som omrejsende tilrettelægger, og med løbende at udvide sine kompetencer. Hvad skal man kunne og hvordan lærer man det? Og måske slå et slag for livet på landet. 

Bjarke Monrad blev uddannet i TV- og medietilrettelægger i 2011 og har arbejdet i stort set alle tilrettelæggerfunktioner, samt været udøvende musiker og produceret musik til tv- og medieproduktioner.


Pernille Gliese Andersen og Marie Ramhøj: Livet som iværksættere

Pernille Gliese Andersen og Marie Ramhøj er begge uddannede TV- og Medietilrettelæggere fra DMJX og driver sammen Travers Media. Deres speciale er at transformere information og viden til spændende og lærerige medieoplevelser – særligt til undervisningsbrug. 

De har blandt andet stor erfaring med at indgå i samarbejder med organisationer, og at lave koncepter til fonde.

Caroline Una Henningsen: Livet som producent

I en Q&A taler vi med Caroline Una Henningsen om, hvad en producent skal kunne, om hvordan man opbygge nye kompetencer, og om at finde balancen mellem arbejde og familieliv i mediebranchen. 

Caroline Una Henningsen har arbejdet som tilrettelægger, redaktionschef og producent i DR, og hos Mastiff, Nordisk Film og Blu. I dag er hun programchef for fakta og dokumentar hos Blu.

Sted: Zoom (link sendes ud til tilmeldte i dagene op til arrangementet)

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke