eventet sluttede

TV-optagelse med HP Lange Big Gumbo

DKK 50,00

Sted

Dato

14 okt 2019 kl. 18:30 - 20:00

Beskrivelse

HP Lange Big Gumbo

Kom og oplev en intens time med Danmarks førende akustiske blues & roots kunstnere. HP Lange har i mange år været den travleste mand på den danske blues-scene. Hans seneste udspil "I Feel Fine" kommer netop nu på gaden, og samtidig skifter bandet navn til Big Gumbo. Den kendte gryderet fra Sydstaterne består af mange ingredienser, og sådan kan man også beskrive musikken: en blanding af blues, cajun, ragtime, banjo og fiddle. 

Adgang til foyeren fra kl 18.30. Publikum lukkes ind i studiet kl. 18.45. Under optagelsen 19.00-20.00 ingen adgang.

Der kan købes øl, vand og vin i cafeen.

Arrangør

Lokation

Trindsøvej 5, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .