Twang CD-release!! "Bebzy Biddle" m. venner (Paul Banks, Svante Sjöblom, Lars Emil Madsen mfl.)

20 okt 2017 kl. 20:00 - 23:30

Bartof Cafe, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg


Tiden er inde!!

Twang udgiver deres første album med 100% originale sange og inviterer alle med til en medrivende aften! "Bebzy Biddle" er sange om døden, slow-motion og superskurken Frank Cookie; alt sammen spillet på banjo, guitar, bas og violin.
Aftenen bliver et festfyrværkeri af musik og gæsteoptrædener med musikalske venner fra DK, SE og USA!
Paul Banks, Svante Sjöblom og Lars Emil Madsen er blot nogle af navnene til aftenens koncert.

Vi byder de første gæster velkomne med et glas champagne og en hjemmelavet småkage - en ægte "Frank Cookie™" - kl. 19, så kom i god tid, få en god plads og sid forrest til en fantastisk aften med Twang + venner!

Efter koncerten kan man købe "Bebzy Biddle" med hjem til blot 99 DKK!

Twang glæder sig umådeligt meget til at se jer alle til en fantastisk debut-album release på Bartof Café d. 20. oktober!


"HVEM er Twang og HVAD er en koncert med Twang??"

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor varme når de tre musikere scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet.
Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin.
Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse!

Facebook: www.facebook.com/twangtrio


Billet

Salg lukket