Twang Live Indspilning

28 apr 2018 kl. 15:00 - 18:00

Jazz Cup, Gothersgade 107, 1123 København


Så skal Twang indspille den længe ventede live plade, hvor alt er på spil og hvor hver tone må spilles som var det vores SIDSTE!

Vi kommer med en blandet pose af good ole country songs og vores egne kompositioner, nye og gamle.

Vi regner med at det bliver en helt vildt twangin' og fantastisk koncert og håber på at i vil komme og være med til at skabe den stemning med os!

Vi glæder os til at se jer på Jazzcup!

Kærlig Hilsen Twang

"HVEM er Twang og HVAD er en koncert med Twang??"

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere på scenen samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionerne.

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet.

Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin.

Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse!

Standard

Salg lukket