spring til hovedindhold

Twin Tribes (US)

Twin Tribes (US)

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

28 nov 2024 kl. 20:00 - 23:30

Beskrivelse

Træd ind i en verden af dunkel romantik og elektronisk ekstase, når amerikanske Twin Tribes besøger Basement.

Twin Tribes (US)

Den 28. november dedikerer vi til de fortryllende lyde og hypnotiske rytmer fra den Austin-baserede post-punk/darkwave-duo. Med deres unikke blanding af dyb bas, pulserende synth og hjemsøgende vokal skaber Twin Tribes en atmosfære, der er lige dele forførende og dystopisk.

Luis Navarro og Joel Niño, Jr. har i januar udgivet albummet “Pendulum”, der er med til at redefinere grænserne for post-punk og darkwave i 2024.

Med deres enestående evne til at fusionere elementer fra 80'ernes post-punk med moderne elektroniske lydlandskaber, formår Twin Tribes at skabe en sonisk oplevelse, der er både tidløs og nyskabende.

Så sæt kursen mod Basement og lad dig forføre af Twin Tribes denne aften i november!

Praktisk

Der bliver tilføjet support. Dørene åbner kl. 20:00, og supporten spiller kl. 20:30.

"A really good follow up to their Ceremony, Pendulum does what Twin Tribes do the best: evokes dark and spooky atmosphere with a vibe to it." - albumoftheyear.org

▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Forsalg: 150kr. (+ gebyr) / Dørsalg: 170kr.
Døre kl. 20.00 / Koncertstart (support) kl. 20.30
▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Basement, Enghavevej 42, 1674 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder