Twins of June

Event aflyst

Twins of June

Billetter fra DKK 140,00

Sted

Dato

13 jan 2023 kl. 19:00 - 21:56

Beskrivelse


Tvillingbrødrene, Jesper & Jonas Trumm fra Sønderjylland, som danner bandet Twins of June fik en god start på deres karriere efter deres udgivelse af debut EP 'Memories'. EP'en blev udgivet i 2015 og nåede #1 på Singer-Songwriter listen på ITunes i Danmark efter kort tid. Flere af deres udgivelser ramte toppen af hitlisten de følgende år som fx deres single 'Out of Time' i 2016 & deres single ‘Around You’ i 2018.

De seneste par år har Twins of June været på en håndfuld turnéer i Tyskland & Danmark, opvarmet for diverse artister, herunder Nicklas Sahl og Tim Schou, udgivet deres debutalbum ved navn 'Home' og udgivet singler som 'Breathe On' & 'Love You So'. 
Twins of June tager dig med på en rejse gennem deres følsomme og musikalske univers, som smukt beskriver op og nedture i livet. Musikken er inspireret af kunstnere fra nutidens Singer-Songwriter og Folk kunstnere som Passenger, Ben Howard, Ed Sheeran og Mumford & Sons.
Twins of June har for nyligt skrevet pladekontrakt med Iceberg Music Group samt distribuering hos Warner Music og med +1.700.000 streams er tvillingerne godt i gang med deres karriere, som ifølge dem kun er starten.

Lokation

Bækvej 9's Stuekoncerter Bækvej 9's Stuekoncerter, Bækvej 9, 5871 Frørup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .